BB-talon salatila sai asukkaansa - päivitetty 01.09.2010, 22:10

Uuden Big Brother -talon salatila muutti viisi edellisten kausien asukasta keskiviikko-iltana. Ensin taloon tuli kolme asukasta ja myöhemmin tulee kaksi lisää, eli yhteensä viisi asukasta.

BB-talon salatila korkattiin keskiviikon BB Extrassa, kun sinne asteli kolme edelliskauden asukasta. Ensimmäisenä salatilaan saapui neljännen kauden Nino. Nino oli jo aivan hermona BB Extran etukäteishaastattelussa ja hermoilu jatkui taloelämän ensiminuuteilla.

Toinen sala-asukas oli kolmannen kauden Niko N., joka tuntui oleva sama rento itsensä kuin kolme vuotta sitten. Nino ja Niko N. pääsivät heti hyvin juttuun ja Niko N. aloitti myös heti jekkuilunsa, kun kolmantena salatilaan tullut neljännen kauden Marianna astui taloon. Niko N. yritti säikäyttää Mariannaa, mutta kaunotar ei säikähtänyt.

Ensipuheissa Marianna sanoi tietävänsä ainakin kaksi, jotka tulevat salatilaan. Seuraavana tullut neljännen kauden Niko S. kuuluikin Mariannan "tietoon". Niko S:n yksi motivaatio oli maineenpalautus neloskauden viinilasiepisodin vuoksi, kun hän heitti Mariannea viinilasilla ja energiajuomatölkillä. Samat aatokset oli Ninolla, kun hän kosketteli sopimattomasti Sampoa viime kaudella.

Viidentenä sala-asukkaana salatilaan tuli Henna neljänneltä kaudelta. Henna tirautti pienet kyyneleet astuttuaan kynnyksen yli. Henna valitteli myös, että oli kauniina aiemmin päivällä, mutta enää ei mielestään ollut.

Näin oli salatilan viisikko koossa. Tutustuminen alkoi hyvin ja tunnelma oli vapautunut. Sala-asukkaat pohtivat, keitä olivat ajatelleet taloon ja miettivät, mitä he tulevat seuraavien päivien aikana tekemään. Suurena pohdinnan aikana oli myös mitä salatilan ovien takana on ja pääsevätkö he käymään ulkona.

Salatila on yhden ison huoneen, kylpyhuoneen ja päiväkirjahuoneen muodostama kokonaisuus. Vain katsojat ja nyt salatilassa oleva viisikko tietää paikan. Varsinaisessa talossa asuvat 11 asukasta eivät tiedä tilasta tai siellä olevista asukkaista mitään. Toki kuluneen reilun viikon aikana talossa on heitetty mitä villeimpiä spekulaatioita.

Vain osa salatilan asukkaista pääsee varsinaiseen BB-taloon. Se, kuinka moni vanhoista asukkaista valloittaa myös loputkin BB-talosta, on vielä epäselvää. Joka tapauksessa viisi sala-asukasta majoittavat salatilan ainakin sunnuntaihin saakka.

Lue sala-asukkaiden profiilit:
Nino
Niko N.
Marianna
Niko S.
Henna

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.