Marikalle rangaistuksena känniääliöhattu - päivitetty 29.10.2010, 23:20

Marika oli viime yönä rikkonut sääntöjä niskuroimalla Big Brotherin käskyjä vastaan. Yöllisestä käyttäytymisestä johtuen Marika sai perjantaina iltapäivällä rangaistuksen.

Torstain ja perjantain välisenä yönä Marika oli niskuroinut Big Brotheria vastaan, kun ei ollut mennyt käskyistä huolimatta nukkumaan. Perjantaina BB päätti rankaista tästä toiminnasta Marikaa ja hän joutui aluksi nurkkaan istumaan "aasinhattu" päässään.

Perjantaina iltapäivällä Marika tuli päiväkirjahuoneesta korkea aasinkorvilla varustettu hattu päässään, jossa luki isolla tekstillä "känniääliö". Muut asukkaat räjähtivät nauruun nähtyään Marikan uuden hatun kanssa.

Välittömästi astuttuaan talon puolelle, Marika suunnisti hakemaan tuolia ja vei sen nurkkaan salatilan oven viereen katse peilin suuntaan. Tässä oli rangaistuksen ensimmäinen osa, jossa Marika joutui istumaan nimeämistulosten kuulemiseen saakka. Marika sai kommunikoida muiden asukkaiden kanssa ja ilmeisesti myös meikata, sillä ensi töikseen nainen lisäsi puuteria naamalleen, kun ei kestänyt katsoa "rumaa" naamaansa peilistä.

Pari tuntia istuttuaan BB kutsui asukkaat sohvalle nimeämistuloksia kuulemaan. Samalla Marika käskettiin pk-huoneen kautta sohvalle. Kun nimeämistulokset olivat kuuluneet talon kaiuttimista, alkoi rangaistuksen toinen osa. Tätä varten Marikan piti pukeutua lämpimästi, sillä se suoritettiin pihalla.

Rangaistuksen toinen osa oli kammata pk-huoneesta saadulla kammalla pihan hiekkaosuus tasaiseksi. Marika lähti kiertämään pihaa terassilta katsoen vasemmalta puolelta. Muut asukkaat surkuttelivat Marikan kohtaloa ja Elisabet arveli tasoittelun kestävän monta tuntia.

Noin puolentoista tunnin kuluttua Marika oli kuitenkin saanut urakan suoritettua ja palannut terassille muiden asukkaiden luo. BB oli sulkenut asukkaat pihalle, sillä sisällä valmisteltiin asukkaille pian alkavia erotiikka-aiheisia juhlia.

Marikan rangaistus jatkuu myös bileiden aikana, mutta uudella tavalla. Marikalle sanottiin pk-huoneessa bileiden alkaessa, että hän ei saa juoda alkoholia näissä bileissä. Lisäksi Marikalle langetettiin sauna- ja poreallaskielto. Muuten Marika saa osallistua bileisiin normaalisti.

Marika vastusti BB:tä yöllä, asukkaat riitelivät

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.