Petri, Marika, Vilhelmiina ja Eetu häätöäänestykseen - päivitetty 29.10.2010, 20:44

Perjantaina BB-talossa järjestettiin jälleen nimeämiset. Niiden perusteella neljä asukasta joutui häätöäänestykseen, kun häätöuhan alla ovat Petri, Marika, Vilhelmiina ja Eetu.

Tämän viikolla BB-talossa ei valittu päällikköä, koska päällikkökilpailua ei pidetty lainkaan. Koskemattomuudesta tällä viikolla nauttivat uudet asukkaat Jani T., Elli-Maija ja Noora sekä asukasvaihtoon valittu Niko N.

Asukkaat oli koottu tuttuun tapaan sohville kuulemaan nimeämisten tulokset. Kuin sattumalta, kaikki häätöuhan alla olleet asukkaat istuivat jo valmiiksi keskisohvalla. Normaalisti Talk Show -lähetyksen aikana keskisohvalla istuvat asukkaat, jotka ovat häätöuhan alla. Marika tajusi asian heti nimeämistulosten tultua ja naurahti tälle.

Kovin vahvoja reaktioita ei nimeämisten tuloksista saatu. Petri otti nimensä kuulemisen rauhallisesti ja Vilhelmiina totesi ironisesti "oho". Eetu puolestaan hieman naurahti ja Marikalta tuli tuo keskisohva-havainto.

Häätöäänestykseen joutuneista varmin putoamisestaan oli Eetu. Hän on aivan varma, että lähtee sunnuntaina, koska hän on ollut hiljainen tällä viikolla. Muillakin häätöuhan alla olevilla oli omat spekulaationsa, etenkin, kun eiliset bileet olivat vielä tuoreessa muistissa.

Marika on ollut jokaisessa tämän kauden häätöäänestyksessä mukana, eli tämä on helsinkiläiselle peräti kahdeksas kerta. Petri on häätöäänestyksessä viidettä kertaa, Vilhelmiina kolmatta kertaa ja Eetu toista kertaa.

Sunnuntaina BB-talosta häädetään yksi asukas suorassa Talk Show -lähetyksessä,

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.