Mia häädettiin toisena

Toinen asukas joutui häädetyksi sunnuntai-iltana. Mia joutui jättämään talon selvin lukemin häätöäänestyksen ratkettua.

Asukkaat olivat vielä salapari-käänteen selviämisen pöllämystyneissä tunnelmissa, kun häätöäänestys ratkesi. Talosta oli sunnuntaina häädettävä yksi asukas. Joku kolmikosta Mia, Habib ja Marika joutuisi jättämään talon.

Kolmikosta suurin stressaaja oli Mia, joka oli lauantain ja sunnuntain kovasti spekuloinut, kuka häätöuhan alla olleista tulisi lopulta häädetyksi. Marika oli selvästi huolettomin, eikä hän juuri panikoinut, vaan eli koko viikonlopun omana iloisena itsenä. Habib oli puolestaan aika välinpitämätön tulevasta, sillä hänelle oli aivan sama joko lähteä tai jäädä.

Häätöäänestyksen tulos oli loppujen lopuksi aika selvä, vaikka alussa Habib olikin lähdössä. Mia kuitenkin putosi suurin piirtein Talk Show'n puolivälissä putoajan paikalle, eikä hän sieltä enää noussut. Lopullisissa prosenteissa Mia jäi yli -24 %:iin noin 17 prosenttiyksikön erolla Habibiin. Marika jäi ainoana plussan puolelle.

Sunnuntaina BB-talosta lähti siis kaksi asukasta, kun Esa-Tapio poistui salatehtävän jälkeen ja Mia häätöäänestyksen tuloksena. Nyt taloon jäi 14 asukasta.

Mia häädettiin BB-talosta(Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.