Netin ja kaapelin 24/7-palvelut myyntiin ensi viikolla

Tärkeä osa Big Brotheria, 24/7-palvelu, on jälleen ensi viikosta alkaen BB-fanien saatavilla. Palvelun myynti käynnistyy netissä ja kaapeliyhtiöissä maanantaina 16. elokuuta.

Netissä 24/7-palvelua myydään jälleen MTV3 Katsomossa. Ensialkuun palvelua myydään vain koko kauden pakettina hintaan 34,90 €, mutta kauden alkaessa myyntiin tulevat myös lyhyemmät katselujaksot. Oletettavasti ensi maanantaina myyntiin tuleva paketti on kampanjahinta ja koko kauden hinta noussee hieman, kun kausi alkaa.

Katsomon 24/7:ssa katsojille on tarjolla jälleen useita kamerakulmia, mutta näiden määrät ja ominaisuudet tarkentuvat, kun myynti virallisesti alkaa. Luonnollisesti Katsomossa on paketin tilaajille tarjolla klippiarkisto talon tapahtumista, päiväkirjahuoneesta ja BB-ohjelmista.

Kaapeliin tulevassa 24/7-palvelussa tarjotaan vain yhtä kuvavirtaa, joka on sama, kun päästreami Katsomossa. Kuvanlaatu kaapelissa on parempi ja toimintavarmuus yleensä myös parempi. Palvelu tulee jakeluun kaapelioperaattoreiden kautta 36,90 €:n kausihintaan, eikä puolikasta kautta tule myöhemmin myyntiin tai muita lyhyempiä katselujaksoja. Uudet MTV3 Kanavapaketin tilaajat saavat 24/7:n kaupan päälle, jos he tekevät vähintään 6 kk:n tilauksen MTV3 Kanavapaketista.

Jotta 24/7-palvelun saa näkyviin omassa vastaanottimessa, saattaa se vaatia tehdasasetuksien palautuksen ja kanavahaun. Ohjeet tähän löytyvät laitteen käyttöohjeesta. Useimmilla operaattoreilla 24/7-kanava on sijoitettu kanavapaikalle 247, mutta se kannattaa varmistaa vielä omalta operaattorilta.

Molemmat palvelut niin nettiin kuin kaapeliin tulevat siis myyntiin maanantaina 16. elokuuta. Kamerat käynnistyvät vain hetkeä ennen ensimmäisen asukkaan astumista taloon tiistaina 24. elokuuta. Todennäköisesti tämä tapahtuu klo 19-21:n välillä. Suurin piirtein näihin aikoihin kauden käynnistyminen on tapahtunut ainakin aikaisempina vuosina.

Lue lisää kaapelin 24/7-palvelusta:
Subin BB-nettisivut
MTV3 Kanavapaketin sivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.