Sandra sijoittui neljänneksi Slovenian julkkis-BB:ssä, Cinc voitti - päivitetty 14.12.2010, 14:31

Slovenian Big Brotherin julkkisversio saatiin päätökseen viime sunnuntaina. Reilun kahden kuukauden kauden päätteeksi voittajaksi kruunattiin Cinc, Sandra sijoittui neljänneksi.

Big Brotherin julkkisversion ensimmäinen kausi Sloveniassa päättyi viime sunnuntaina Finaaliin. Finaaliin oli selviytynyt neljä asukasta, Cinc, Ines, Miso ja Suomen BB-talossa vaihtoasukkaana ollut Sandra. Kausi oli alkanut lokakuun alussa ja sunnuntaina tuli täyteen 71 päivää.

Ennen voittajan julkistamista studiossa Slovenian BB-talon entiset asukkaat tältä kaudelta sanoivat mielipiteensä voittajasta. Eniten kannatusta voittajaksi saivat Cinc ja Ines, mutta myös Sandran Suomen-visiitti tuli esille tässä yhteydessä. Angelican mielestä Sandra edusti hyvin Sloveniaa ollessaan Suomessa.

Lopulta tuli talosta lähdön aika. Ensin talosta joutui poistumaan Sandra, joka sai voittajaäänestyksessä vähiten ääniä. Hyvästeltyään kanssa-asukkaansa, Sandra meni studioon, jossa hän sai tavata läheisensä. Kyynelehtivien vanhempiensa tapaamisen jälkeen Sandra joutui Slovenian suoran lähetyksen juontajan, Nina Osenarin haastatteluun.

Neljänneksi sijoittunut Sandra vieraili Suomen BB-talossa viikon verran. Sandra tuli taloon kymmenennen viikon sunnuntaina 31. lokakuuta ja poistui talosta 11. viikon lauantaina 6. marraskuuta. Viikon aikana Sandraa huijattiin ensin antamalla hänelle viikkotehtävän mukaisesti väärä, mutta uskottava kuva Suomesta. Huijaus paljastettiin 11. viikon torstaina, joka mursi Sandran. Kuitenkin vaihtoviikko jäi plussan puolelle ja Sandra oli hyvin otettu saamastaan huomiosta ja kohtelusta. Viikon aikana Sandralle järjestettiin mm. ilotulitus ja hän sai BB:ltä lahjaksi matkapuhelimen.

Seuraavaksi Slovenian BB-talosta poistuivat Ines ja Miso, jotka niin ikään matkasivat kohti studiota. Slovenian julkkis-BB:n voittaja oli siis Cinc. Voittaja kuittasi pääpalkinnon 90 000 €. Alunperin Slovenian julkkis-BB:n voittopotti oli 150 000 €, mutta julkkis-BB:n sääntöjen mukaan asukkaat ovat menettäneet osan rahoista rangaistuksena talossa tekemistään sääntörikkomuksista.

Kaikkiaan kymmenviikkoisen Slovenian julkkis-BB:n aikana talossa oli 14 asukasta. Formaatti oli samanlainen kuin BB:ssä yleensä, mutta asukkaina oli vain julkisuuden henkilöitä. Big Brotheria on Sloveniassa tehty yhteensä kolme kautta, joista kahtena ensimmäisenä kautena talossa asui ns. tavis-asukkaita.

Lue lisää:
Slovenian julkkis-BB:n viralliset kotisivut (sloveeniksi)
Sandran profiili suomeksi omilta sivuiltamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.