Voittajan viikko päättää BB-kauden

Kuudennen Big Brother -kauden viimeinen ohjelma nähdään torstaina 9. joulukuuta. Viimeisessä ohjelmassa päästään vielä kerran BB-voittaja Niko N:n seuraan.

Voittajan viikko -ohjelmassa nähdään, kuinka Niko N:n ensimmäinen viikko BB-voittajana sujui. Ohjelmassa seurataan, kun Niko N. lähti BB-talosta, millaiseen pyöritykseen hän joutui. Niko N. ei siis päässyt kamerasta ja mikrofonista aivan heti eroon talosta pois päästyään.

Niko N:n ensimmäisestä viikosta ulkomaailmassa nähdään puolen tunnin kooste Subilla torstaina 9. joulukuuta kello 22.00. Ohjelma uusitaan Subilla perjantaina 10. joulukuuta klo 19.00.

Tänä vuonna BB-talon valojen sammumisen jälkeen nähdään vain Voittajan viikko -ohjelma, sillä Parhaita paloja ei ole merkitty tämän vuoden ohjelmistoon. Big Brotherin jatkosta Subilla tämän kauden jälkeen ei ole toistaiseksi vielä mitään tietoa.

Big Brother 2010: Voittajan viikko
Subilla to 9.12.2010 klo 22.00 (uusinta Subilla pe 10.12.2010 klo 19.00)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.