Annika ja Sebastian pallottelemaan yöksi Pandoran lippaan valinnassa

Annika pääsi tekemään kauden toisen Pandoran lippaan valinnan. Netin 24/7-katsojien keskuudessa järjestetyn äänestyksen voittanut Annika valitsi itselleen pahaa ja muille hyvää.

Kesken käynnissä olevan taivas ja helvetti -viikkotehtävän Annika sai avata Pandoran lippaan. Annika kutsuttiin lauantaina iltapäivällä päiväkirjahuoneeseen, jossa hän sai valita, ottaako itselleen hyvän ja muille pahan vai itselleen pahan ja muille hyvän.

Annika päätyi ottamaan itselleen pahan ja muille hyvän. Tällä kertaa paha oli pallottelua sähköshokkipallon kanssa terassilla pahvilaatikoissa seisten valitsemansa asukkaan kanssa. Hyvä oli elokuvailta herkkujen kanssa.

Pallottelemaan kanssaan Annika valitsi Sebastianin. Annika perusteli, että Sebastian kestää tehtävän parhaiten. Mikaelia Annika ei halunnut valita, koska Annika halusi Mikaelin nauttivan elokuvasta.

Tehtyään päätöksen, Annika kertoi siitä muille asukkaille. Jännittynyt Annika kertoi naurunpurskahdusten lomassa Pandoran lippaan valinnasta. Annikaa jännitti, saavatko he lämmintä vaatetta päälleen pelkkien helvetin alusasujen lisäksi. Muut olivat varmoja, että kunnon vaatteet tulevat. Terhi sanoi Annikalle, että "hienosti tehty".

Tehtävä alkoi noin kello 20:n aikoihin, jolloin Annika ja Sebastian saivat pilkkihaalarit pk-huoneesta. Lisäksi he saivat pukea sukat, kengät ja pipot päähänsä. Terassilla kaksikkoa odotti kaksi pientä pahvilaatikkoa, joissa he seisovat ja heittelevät palloa toisilleen. Yksi pallo on oltava ilmassa koko ajan ja pallosta saa satunnaisin väliajoin pienen sähköshokin.

Laatikoista saa poistua ainoastaan luonnollisia tarpeita varten ja pk-huoneeseen, jos Big Brother sinne kutsuu. WC-käynnit tehdään saunan taakse, jossa molemmille on laatikko-wc:t luonnollisia tarpeita varten. Sähköshokkipalloa ei saa pudottaa heiteltäessä. Mikäli pallo putoaa, on heittäjän tehtävä rangaistuksena 40 kyykkyhyppyä.

Muut asukkaat saivat valita katsomansa elokuvan. Elokuvaksi valittiin "The Resident" 20 elokuvan joukosta. Pienen neuvottelun ja kahden trailerin katsomisen jälkeen elokuva alkoi. Elokuvan lisäksi asukkaille oli tarjolla limsaa, karkkia ja muuta pikkupurtavaa, jotka olivat sallittuja myös helvetin asukkaille elokuvan katsomisen ajan. Helvetin asukkaat Annikaa ja Sebastiania lukuun ottamatta saivat katsoa elokuvaa sohvilta, jotka olivat suojattu sotkuisilta helvettiläisiltä muovein.

Annika ja Sebastian suorittavat pallonheittoa aamuherätykseen saakka terassilla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.