Asukkaat saivat kuulla käänteisestä äänestyksestä

Big Brother kertoi lauantaina asukkaille, että tällä viikolla on käytössä käänteinen äänestys. Tämän lisäksi Ben sai kuulla ikävän kuuloisen väliaikatiedon koskien äänestystä.

Maanantain BB Extrassa käynnistyi kauden toinen nimeämisäänestys, jossa katsojat nimeävät asukkaita tämän viikon häätöäänestykseen. Häätöäänestykseen joutuu kolme vähiten ääniä saanutta asukasta, joista asukkaat häätävät yhden asukkaan sunnuntain suorassa lähetyksessä.

Asukkaat eivät ole tienneet käynnissä olevasta äänestyksestä. Perjantaina asukkaat saivat huomata, että silloin ei pidetty nimeämisiä ja asukkaat päättelivät, että he kaikki ovat äänestyksessä. Osa kuitenkin spekuloi, että voisiko käänteinen äänestys olla jälleen vuorossa, kuten oli kahdeksannella viikolla. Käänteistä äänestystä spekuloivat ainakin Tanja ja Sebastian.

Lauantaina BB kokosi asukkaat sohville. Suvi luki BB:n toimittaman kirjekuoren, jossa asukkaille paljastettiin käynnissä oleva käänteinen äänestys. Sohvilla hihkuttiin, että he arvasivat tämän käänteen. Asukkaille kerrottiin, että katsojat äänestävät kolme vähiten ääniä saanutta asukasta ja asukkaat häätävät suorassa lähetyksessä.

Asukkaat saivat lisäksi kuulla, että kolmen vähiten ääniä saaneiden asukkaiden joukossa oli Ben. Aluksi Ben ei meinannut tajuta asiaa, mutta tajuttuaan asian, mies meni mietteliääksi, eikä halunnut pohtia tilannettaan. Pian äänestysilmoituksen jälkeen Tanja tuli lohduttamaan Beniä. Tanja totesi, ettei aio äänestää Beniä sunnuntaina, jos Ben on häätöuhan alla, oli Beniä vastassa ketkä tahansa.

Suurimpana äänessä uutisen tultua julki oli tuttuun tapaan Suvi. Äänekäs nainen ilmoitti selkeästi, ettei häntä harmita tämä käänne. Hänen mielestään on ihan sama, antaako nimeämispisteitä päiväkirjahuoneessa vai häätääkö kasvotusten Talk Show'ssa. Suvi totesi vielä, että hänen ollessa häätöuhan alla olevien joukossa, haluaisi hän mieluiten lähteä talosta. Useimmat asukkaat suhtautuivat tilanteeseen kohtuullisen rauhallisesti.

Nimeämisäänestys päättyy sunnuntain suorassa Talk Show'ssa, jonka lopuksi asukkaat häätävät yhden asukkaan toistensa silmien edessä suorassa lähetyksessä. Huomenna häädetään kauden 11. asukas.

Big Brother Talk Show sunnuntaina Subilla klo 21.00 alkaen!

Lue myös:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Käänteinen äänestys jälleen käyttöön, katsojat nimeävät kolme asukasta häätöäänestykseen (14.11.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.