Asukkaiden paha yö päättyi

Salar sai valita lauantaina Pandoran lippaasta hyvää itselleen ja pahaa muille. Salar sai illallisen ja muut asukkaat joutuivat yöksi lisähuoneeseen hiirien ja heinäsirkkojen seuraksi.

Salar teki lauantaina illalla Pandoran lippaan valinnan. Salar sai viettää iltaa kahdestaan talon puolella Minnan kanssa. Alkuilta sujui leppoisasti, kun Salar söi illallisen Minnan kanssa. Pientä kränää aiheutti Salarin nihkeä suhtautuminen illalliseen, vaikka mies oli itse valinnan tehnyt.

Todellinen yllätys odotti myöhemmin, kun Big Brother passitti muut asukkaat lisähuoneeseen. Janican johdolla asukkaat siirtyivät naureskellen lisähuoneeseen, mutta nauru muuttui itkuksi ja kirkumiseksi, kun he havaitsivat lisähuoneessa olevan hiiriä ja heinäsirkkoja.

Etenkin heinäsirkat aiheuttivat paniikkireaktion. Pahimmat reaktiot tulivat Annikalle, Terhille ja Veeralle, jotka eivät aluksi suostuneet menemään lisähuoneeseen. Sebastian sai rauhoiteltua Annikan ja kantoi naisen lisähuoneeseen. Salar tsemppasi Terhiä ja Veeraa, jotka lopulta uskaltautuivat muiden joukkoon.

Hiiriä ja heinäsirkkoja ei saanut vahingoittaa. Asukkaat yrittivät hätistää otuksia jaloistaan, mutta hyppivät heinäsirkat pelästyttivät naiset kirkunaan muutamaan otteeseen. Tilanne kuitenkin rauhottui muutaman tunnin kuluttua ja asukkaat päättivät yrittää nukkua. Tosin suurin osa asukkaista nukkui valot päällä kovalla ja kylmällä kylpyhuoneen lattialla.

Yöunet olivat katkonaiset ja lyhet. Lisähuoneen puolella olleet asukkaat heräilivät vähän väliä hätistelemään hiiriä ja heinäsirkkoja ja kylpyhuoneen puolella oli muuten vain vaikea nukkua. Pian aamuherätyksen jälkeen asukkaat pääsivät poistumaan lisähuoneesta, syömään aamupalan ja käymään suihkussa. Näkkileipädieetti oli ohitse, mutta lauantaina julistettu päiväunikielto jatkuu.

Talon puolella Salar oli tuskissaan. Nähtyään muiden asukkaiden kohtaamaan pahan, mies oli järkyttynyt. Salar ei varmaankaan uskonut, että hänen valintansa tuottaisi moisen tuloksen. Salar joutui lohduttelemaan myös hiiripelkoista Minnaa, joka epäili talonkin puolella olevan hiiriä. Monien vakuuttelujen jälkeen Salar sai Minnan uskomaan, ettei muualla talossa ole hiiriä.

Päästyään takaisin taloon asukkaat alkoivat kertailla kokemuksiaan. Asukkaat eivät olleet Salarin peloista huolimatta vihaisia Salarille. Janica pohti, että hiiret olisivat tulleet joka tapauksessa. Salarin mielestä yllätysvieraat johtuivat hänen kieltäydyttyään illalla BB:n tarjoamasta alkoholista, mutta Janica ja monet muut totesivat, että käänne oli päätetty jo etukäteen, teki mitä teki.

Sunnuntai käynnistyi raukeissa tunnelmissa. Lisähuoneen asukkaat ovat todella väsyneitä huonosti nukutun yön jäljiltä, eikä talossa saa nukkua päiväunia.

Salar sai avata Pandoran lippaan - valitsi hyvän itselleen (24.9.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.