Tamer häädettiin toisena

Tamerista tuli toinen BB-talosta häädetty asukas tällä kaudella. Toinen häätöäänestys oli tiukka Tamerin, Terhin ja Salarin kesken.

Perjantaina häätöäänestykseen joutuivat Tamer, Terhi ja Salar. Nimeämispisteiden perusteella häätöäänestyksessä olisivat olleet Tamer, Terhi ja Tanja, mutta Tanja pelastui häätöäänestykseltä voittamalla oljenkorsikilpailun. Tanja vaihtoi tilalleen Mikaelin, joka on kuitenkin voittanut finaaliviikkoäänestyksen, eikä häntä voi oikeasti nimetä häätöäänestykseen. Asukkaat eivät kuitenkaan tätä tiedä ja asukkaiden annettiin luulla, että Mikael oli yksi häätöuhan alla olleista. Salar joutui häätöäänestykseen rangaistuksena sääntörikkomuksista.

Häätöäänestykseen valmistauduttiin Pandoran lippaan valinnan hiiri- ja heinäsirkkayön jälkitunnelmissa. Vaikka Salarin valitsema paha päättyi muilta asukkailta, Big Brotherin langettama päiväunikielto jatkui yhä. Porukka oli siis väsynyttä, mutta tyytyväisenä koettelemusten päättymisestä.

Illan Talk Show sujui asukkailta rennoissa merkeissä, kunnes tuli häädön aika. Kesken taloyhteyden juontaja Susanna Laine ilmoitti, että äänestysaika on päättynyt. Samalla alkoi jännitys, kuka lähtee talosta. Hetken odottelun jälkeen Susanna ilmoitti, että toisena talosta häädetään Tamer.

Tamer halasi viimeisen minuuttinsa aikana muut asukkaat. Asukkaat rakensivat ihmiskujan häätöoven eteen, kuten asukkaat ajattelivat tehdä jokaiselle häädetylle. Tamer hävisi kamerakäytävään juosten ja iloisin mielin.

Vain hetki Tamerin häädöstä Sebastian alkoi harmitella muille asukkaille, että Tamer jätettiin yksin talossa. Sebastianin mielestä Tamer oli talossa yksinäinen, eikä hänen organisoimiinsa leikkeihin tai muihin juttuihin lähdetty mukaan. Suvi kommentoi tähän, että Tamer oli sanonut hänelle, ettei Tameria haitannut olla yksin.

Susannan haastattelussa studiossa Tamer kertoi olleensa oma itsensä ollessaan talossa, eikä hän esittänyt mitään. Tamer totesi, että hän meni taloon kokemuksen, mutta myös julkisuuden vuoksi. Muiden asukkaiden antamista nimeämispisteistä hän totesi, että ne ovat niiden mielipiteitä, eikä niille voi mitään.

Tamerin häädön jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Tamer häädettiin toisena BB-talosta (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.