BB-talo sai uudet asukkaat - Big Brother 2011 käynnistyi

Suomen seitsemäs Big Brother polkaistiin käyntiin tiistai-iltana. Uudistettuun BB-taloon muutti 14 uutta asukasta salaisuuksineen. Tämän vuoden BB-talo on saanut uuden värikkään kuosin ja se sisältää myös outoja elementtejä ja tiloja.

Uusi kausi käynnistyi normaalisti 24/7-palvelun tilanneille. Tänä vuonna ei teknisiä ongelmia ainakaan kauden alkutaipaleella ollut, joten viime vuotta parempi startti saatiin.

Ensimmäisenä BB-talon valloitti 23-vuotias Mikael Vantaalta. Mikael ehti touhuta hetken availemassa skumppapulloja, kun hän sai seuraa 20-vuotiaasta Minnasta, joka on kotoisin Joensuusta. Minna luuli tulleensa tyhjään taloon, mutta Minnan astuessa taloon Mikael oli käymässä vessassa.

Kahden ensimmäisen jälkeen taloon tulivat 30-vuotias Janica Kirkkonummelta, 21-vuotias Ben Vantaalta, 23-vuotias Tanja Espoosta, 20-vuotias Salar Turusta, 22-vuotias Sebastian Oulusta ja 34-vuotias Suvi Helsingistä. Taloon asettuneet asukkaat ihmettelivät, että keittiön tasolle oli aseteltu vain kahdeksan skumppalasia. He pohtivat, että tuleeko heitä vain kahdeksan ja voisiko tällä kaudella olla toinen talo.

Asukkaita tuli kuitenkin enemmän. Vielä kuusi asukasta oli tulematta. Yksi kerrallaan he tulivat taloon. Seitsemäntenä taloon tuli 33-vuotias Oskar Espoosta, jota seurasivat 21-vuotias Tia Vantaalta, 39-vuotias Stefan Porvoosta, 23-vuotias Annika Espoosta, 26-vuotias Tamer Diyarbakirista Turkista ja 24-vuotias Terhi Vantaalta.

Tutustuessaan toisiinsa he myös pyörivät talossa ympäriinsä ihmetellessään uutta kotiaan. Todella värikkääksi muuttunut BB-talo oli kokenut todellisen muodonmuutoksen ja uusia outoja elementtejä löytyi myös talosta. Yksi näistä on "pesä", jonka tarkoitus ei vielä auennut asukkaille. Myös uuteen pihaan asukkaat pääsivät tutustumaan, jonne BB oli tuonut tarjoiluja iltaa varten.

Kun kaikki asukkaat olivat tulleet taloon, päättivät asukkaat aloittaa tutustumiskierroksen sohvilla. Kesken tututustumiskierroksen BB avasi makuuhuoneen oven. Makuuhuone oli pysynyt ulkomuodoiltaan lähes ennallaan. Ainoastaan seinät on maalattu uudelleen verrattuna viime vuoteen. Asukkaiden matkalaukut oli tuotu makuuhuoneeseen ja samalla he pääsivät valitsemaan nukkumapaikkansa. Nukkumaan asukkaat tuskin kuitenkaan menevät aivan lähiaikoina.

BB-kausi 2011 saatu käyntiin. Kauden pituudesta ei ole tietoa, mutta se on luultavasti noin kolme kuukautta.

Tutustu uusiin asukkaisiin sivuillamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.