Big Brotherin viralliset nettisivut avautuivat

Big Brotherin varsinaiset nettisivut kaudelle 2011 avautuivat hetki sitten. Sivuilla seurataan pian alkavaa kautta totuttuun tapaan alusta loppuun.

Osoitteesta http://www.bigbrother.fi löytyviltä virallisilla BB-nettisivuilla seurataan BB-talon tapahtumia uutisten muodossa, joita julkaistaan noin puolen tunnin välein. Lisäksi sivuilta löytyvät tiedot asukkaista, talosta ja muusta BB:hen liittyvästä. Uutisten yhteydessä julkaistaan myös videoklippejä, joita löytyy lisää Katsomon puolelta.

Yksi tämän kauden uutuuksista ovat faniblogi, jota on alettu julkaista jo tänään. Faniblogin kirjoittajiksi BB-nettisivujen kilpailun kautta valittiin Niina ja Sari noin sadan ehdokkaan joukosta. Faniblogi löytyy osoitteesta http://blogit.sub.fi/bigbrother.

Tärkeänä osana BB-kokonaisuutta on MTV3 Katsomon 24/7-palvelu, jonne löytyy linkit virallisilta sivuilta. Katsomon 24/7-palvelussa on kuusi livekameraa: Directors Cut 1 ja 2, Makuuhuone, Olohuone, Keittiö sekä Piha. Livekuvan lisäksi Katsomosta löytyy videoklippejä, joista osa on maksullisia ja tarkoitettu 24/7-katseluoikeuden tilanneille.

Nettisivujen avautuminen tietää sitä, että uusi kausi käynnistyy aivan pian. Kamerat kaapelin ja netin 24/7-palvelussa käynnistyvät vain hetkeä ennen ensimmäisen asukkaan astumista taloon. Kickoff käynnistyy n. kello 19, jonka jälkeen voi odottaa ensimmäisen asukkaiden saapuvan taloon.

Tutustu sivuihin:
Big Brotherin viralliset nettisivut
Subin BB-faniblogi
Katsomon 24/7-palvelu (osittain maksullinen)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.