Best of -gaalassa palkitaan BB:n parhaita hetkiä

Big Brotherin nettisivuilla käynnistyi maanantaina äänestys, jossa katsojat voivat äänestää tämän BB-kauden parhaita hetkiä. Parhaat hetket palkitaan eri kategorioissa perjantaina BB-talossa järjestettävässä Best of -gaalassa.

Virallisilla BB-nettisivuilla käynnistyi äänestys seitsemässä kategoriassa. Jokaisessa kategoriassa katsojat voivat äänestää parasta, joka palkitaan BB-talon Best of -gaalassa perjantaina. Valinnat voi perustella ja Finalistit saattavat nähdä näitä perusteluja myös taloon äänestettyjen parhaiden hetkien lisäksi.

Äänestettävät kategoriat ovat: paras viikkotehtävä, paras salatehtävä, hauskin hetki, paras kilahtaja, paras erikoistapahtuma, parhaat bileet ja paras lovestory. Jokaisessa kategoriassa on viisi tuotannon valitsemaa vaihtoehtoa, joista pitää valita. Äänestyksen yhteydessä voi jättää yhteystietonsa, niin osallistuu BB-tuotteiden tai häädettyjen asukkaiden nimikirjoituksella varustettujen kuvien arvontaan.

Best of -gaalan äänestys päättyy jo keskiviikkona 7.12.2011 klo 09.00, joten äänestysaikaa ei ole kovin paljon. Äänestys on maksuton ja muistin virkistämiseksi Subin BB-nettisivuilla on äänestyksen yhteydessä videoklippejä kauden tapahtumista.

Äänestä Best of -gaalan voittajat (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.