Big Brother 2011 -haku on käynnistynyt

Pitkän odottelun ja spekuloinnin jälkeen se on jälleen täällä: Big Brother -haku! Asukashaku Big Brotherin suomalaisversion seitsemännelle kaudelle käynnistyi virallisesti tiistaina.

Uutisoimme jo maanantaina, että Subin nettisivuille on ilmestynyt Big Brotherin hakusivusto vuodelle 2011. Sivuille pääsi ja ne näyttivät valmiilta, mutta niitä ei oltu laitettu vielä näkymään BB:n etusivun kautta.

Tiistaina Sub on siirtänyt sub.fi/bigbrother-sivulta kauden 2010 sivuston sivuun ja nyt sieltä löytyy jo 2011 hakusivusto. Hakusivustolla kerrotaan, että asukashaku BB-kaudelle 2011 on käynnistynyt. Kuten maanantaina kerroimme, BB-taloon voi hakea kolmella tavalla: hakukiertueella, sähköisellä lomakkeella tai ilmoittamalla kaverinsa ohjelmaan.

Suurimmissa kaupungeissa nähtävä hakukiertue järjestetään myöhemmin keväällä. Lomake- ja kaverihakujen hakuajan päättymistä ei ole kerrottu. Sub ilmoittaa BB-nettisivuillaan, että ensi syksynä nähtävän Big Brother 2011 -ohjelman tuottaa Endemol Finland Oy.

Big Brother 2011 -hakusivusto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.