Kim Sainio palaa Big Brotheriin?

Subin netistä ennenaikaisesti julkisuuteen nousseet tiedot uudesta BB-hausta ovat varmistamassa Big Brotherin seitsemättä suomalaiskautta. Nyt näyttäisi enää olevan epäselvää, millä tuotannolla lähdetään kohti uutta kautta.

Kuudennen kauden loppupuolella lähtivät Ilta-Sanomien blogistin, Katri Utulan blogikommenteista liikkeelle huhut, joissa Sub olisi kilpailuttamassa BB:n tuotannon. Ilmeisesti Sub ei ollut tyytyväinen tuotantoyhtiö Metronome Film & Televisionin työn jälkeen ja ainakin monet fanit olivat valittaneet BB:n tuotannosta mm. keskustelupalstoilla.

Uuden hakusivuston vuodettua julkisuuteen hieman ennen aikojaan näyttäisi siltä, ettei Metronome ole enää kuvioissa mukana. Sivustolta löytyvät tuotannon kannalta olennaiset MTV Oy (Subin emoyhtiö) ja Endemol Finland Oy (BB-formaatin omistaja). Mitäänhän tämä ei vielä todista, mutta vahvasti näyttää siltä, että Metronomella ei ole enää näppejänsä pelissä BB:ssä.

Tuotantoyhtiö sinänsä ei ole olennainen, vaan henkilöt, ketkä ohjelmaa tekevät. Fanit suivaantuivat erityisesti parin viime kauden aikana tuottaja Mikko Räisäseen ja käsikirjoittaja-ohjaaja Sami Aaltoseen, jotka monien mielestä pilasivat BB-formaatin. Mikäänhän ei takaa, etteikö kaksikko olisi mahdollisen uuden tuotantoyhtiön (Endemol) leivissä, mutta luultavampaa on, etteivät he ole enää BB:tä tekemässä.

Uutisoimme jo helmikuussa (16.2.2011), että Kim Sainio jättää Radio Rockin. Jo silloin heräsivät spekulaatiot, palaako entinen BB:n pääohjaaja vanhoihin hommiinsa BB:ksi BB:n paikalle. Ilmoittaessaan lähdöstään Radio Rockista, kertoi Sainio palaavansa tv-ohjaajan töihin. Nyt, kun BB:n hakusivusto on netissä jo näkyvillä ja Sainio on jättänyt radion, voidaanko laskea, että 1+1=2?

Subin BB-hakusivustoa ei ole vielä virallisesti julkaistu, mutta odottaisin sen julkistusta ja seitsemännen BB-kauden tulemisen vahvistamista maksimissaan muutaman viikon sisään, mahdollisesti jopa lähipäivinä.

Subin Big Brother 2011 -hakusivusto

Lue myös:
Big Brother 2011 hakusivusto netissä!
Sainio jättää Radio Rockin, palaa tv-ohjaajaksi (16.2.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.