Casting-kiertue Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle

Big Brother 2011 -haku käynnistyi viikko sitten nettihaulla ja tänään julkistettiin hakukiertueen paikkakunnat. Tänä vuonna hakukiertue kiertää vain Helsingin, Turun ja Tampereen.

Hakukiertue käsittää tänä vuonna vain suurimmat kaupungit. Hakukaupungit ovat Helsinki, Turku ja Tampere, joissa järjestetään casting-tilaisuudet myöhemmin keväällä. Tarkemmasta ajankohdasta tai hakupaikoista ei ole vielä tietoa. Lisätiedot julkistetaan Subin BB-nettisivujen mukaan myöhemmin.

Hakukaupunkien pieni määrä johtuu BB-nettisivujen mukaan siitä, että käytössä on myös nettihaku. Nettilomakkeella voi hakea tai ilmoittaa kaverinsa ympäri Suomea, jonka vuoksi hakupaikkakuntia ei tarvita niin montaa. Perinteisesti etelän suurissa kaupungeissa hakijoita on ollut aikaisempina vuosina eniten, pohjoisessa kiinnostus on ollut vähäisintä.

Mikäli BB:hen hakee hakukiertueen kautta, täytyy ennen hakutilaisuutta täyttää tulostaa ja täyttää hakulomake (doc- tai pdf-muodossa), joka on tarkoitettu hakutilaisuuksia varten. Hakupäivänä saavutaan tilaisuuteen lomakkeen kanssa, jossa BB-tuotanto haastattelee kaikki hakijat lyhyesti ja ilmoitus jatkoon pääsemisestä tullee vuorokauden sisällä hakutilaisuudesta.

BB-taloon on mahdollista päästä myös nettihaun kautta. Sähköinen hakulomake täytetään ja lähetetään Subin nettisivuilta. Subin nettisivuilla voi ilmoittaa myös kaverinsa mukaan hakuprosessiin. Täyttää sitten minkä lomakkeen tahansa, kannattaa uhrata aikaa sen täyttämiseen ja vastata kysymyksiin rehellisesti.

Big Brother palaa Subille jälleen syksyllä.

Big Brother 2011 hakusivut Subin netissä

Lue myös:
Räisänen jatkaa BB-tuottajana (15.3.2011)
Sainio palaa Big Brotherin pääohjaajaksi (8.3.2011)
Big Brother 2011 -haku on käynnistynyt (8.3.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.