Sub hakee nettitoimittajia virallisille BB-nettisivuille

Suomen Big Brotheria esittävä Sub etsii BB-nettisivuille toimittajia ensi syksynä järjestettävää seitsemättä kautta varten, kertoo Sub BB-nettisivuillaan. Nettitoimittajaksi virallisille BB-nettisivuille voi hakea kirjeitse tai sähköpostilla huhtikuun alun ajan.

Haku nettitoimittajista julkaistiin Subin BB-nettisivuilla torstaina 30. maaliskuuta. Hakijoilta toivotaan nopeutta, teräksenkovaa otsikointitaitoa ja silmää hyville kuvavalinnoille. Subin mukaan nettitoimittajan on hyvä olla kokenut ja häneltä vaaditaan artikkeleiden kirjoittamisen lisäksi videosisällön ja still-kuvien editointitaitoa. Sisältöä julkaistaan netin lisäksi myös SubTekstiin ja mobiilisivuille, kertoo Sub BB-nettisivuillaan.

Hakemuksia nettitoimittajan pestiä varten voi lähettää normaalilla kirjepostilla tai sähköpostilla. Hakemuksen lisäksi mukaan on hyvä liittää CV ja mahdollisia juttunäytteitä. Tehtävästä luvataan kilpailukykyinen palkka, hieno työyhteisö ja jännittävä työ. Haku päättyy sunnuntaina 17.4.2011.

Subin BB-nettisivuilla julkaistaan kauden aikana uutisia BB-talon tapahtumista vähintään kerran tunnissä lähes ympäri vuorokauden. Lisäksi sivut sisältävät esittelyt talosta ja asukkaista, verkkovierailut, videoita sekä paljon muuta sisältöä. Erikoissivusto kautta varten avataan vain hetkeä ennen uuden kauden alkua. Sitä ennen Subin netissä on nähtävissä kevyempi ennakkosivusto.

Hae nettitoimittajaksi Subin Big Brotheriin:

Lähetä hakemus sähköpostilla:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tai postitse:
Sub / Mari Rasimus
Ilmalantori 2
00240 Helsinki

Merkitse sähköpostin aihekenttään tai kirjekuoren päälle teksti "Big Brother toimittajarekry 2011". Lisätietoja tehtävästä antaa tuottaja Mari Rasimus Subilta, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lue lisää nettitoimittajan hausta Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.