Helvetin olot alkoivat parantumaan

Luovutusmielialan vallannut helvetti sai parannuksia oloihinsa torstaina. Onnistuessaan salatehtävässään helvettiläisten olot parantuvat myös jatkossa.

Taivas ja helvetti -viikkotehtävän neljäntenä päivänä torstaina alkoi BB-asukkaiden mieliala olla matalalla erityisesti helvetissä. Jatkuvat kärsimykset ja taivaan asukkaiden juhlinta masensivat tunnelmaa ja asukkaiden mielissä alkoi olla viikkotehtävän luovutus. Uhka oli niin todellinen, että Big Brother ilmoitti torstaina nettisivuillaan, että viikkotehtävän luovuttajia uhkaisi pahimmillaan talosta poistaminen.

Talosta poiston uhkaa ei kuitenkaan tuotu talon asukkaiden tietoon, vaan tilannetta lähdettiin parantamaan toisesta suunnasta. BB antoi helvetin asukkaille salatehtävän, jossa heillä on mahdollisuus ansaita olojen parantuminen ennen viikkotehtävän loppua.

Salatehtävän ensimmäisessä vaiheessa Mikaelin oli näytettävä suuttumusta taivaan asukkaille heidän bileidensä käynnistyessä. Samassa yhteydessä Mikaelin oli saatava Annika ja Tanja mukaan tähän ja lietsomaan suuttumusta päiväkirjahuoneeseen. Tämä onnistuikin helposti ja kolmikko oli pian pk-huoneessa, jossa BB tarjosi heille hampurilaiset.

Tämän jälkeen alkoi salatehtävän toinen vaihe. Tässä Mikaelin, Annikan ja Tanjan piti uskotella muille asukkaille, että heidän kärsimyksensä ovat todella kovat. Salatehtäväkolmikko käveli monta kierrosta kivipolulla lisähuoneesta Harmin paikkaan ja takaisin. Lisäksi valitus oli kovaa, joka sai taivaan asukkaat tuntemaan sääliä helvettiläisiä kohtaan. Erityisen koville tilanne otti Suville ja Janicalle.

Toinen vaihe onnistui ja helvetin asukkaat saivat ensimmäiseksi syödä BB:n antamat lihaisat piirakat. Mikael uskotteli aluksi, että ne on tarkoitettu taivaan asukkaille, mutta kun ne oli saatu paistettua, Mikael ilmoitti, että helvetin asukkaat saavat syödä ne.

Samalla Mikael ilmoitti salatehtävän kolmannesta vaiheesta. Siinä ovat mukana kaikki helvetin asukkaat ja lisäksi Mikaelin, Annikan ja Tanjan salatehtävä jatkuu yhä. Helvetin asukkaiden on salatehtävässään salattava saamansa etuisuudet, jotta heidän olonsa paranisivat jatkossakin. He eivät saa missään tapauksessa jäädä kiinni paremmista oloistaan.

Olot parantuivat ensimmäisten tuntien aikana selvästi. Paremman ruoan lisäksi BB toimitti helvettiläisille limsaa, peittoja, tyynyjä ja pyyhkeitä. Näiden lisäksi helvetin asukkaat saivat käydä yöllä lämpimässä suihkussa. Aamulla helvetin asukkaiden piti Tanjaa lukuun ottamatta maalata itsensä jälleen mustaksi vartalomaalilla. Tanjan ei tarvinnut maalata itseänsä maalin aiheuttaman allergisen reaktion vuoksi.

Taivaan asukkaat ovat täysin tietämättömiä helvetissa tapahtuneista käänteistä. He ovat siinä uskossa, että helvetin asukkaat kärsivät kovasti ja monet ovat luovutuksen partaalla. Taivaan asukkaat ovat luvanneet luovuttaa viikkotehtävän, jos yksikin helvetin asukas niin haluaa. Nyt helvetin asukkaiden on saatava taivaan asukkaat uskomaan, etteivät he todellakaan halua luovuttaa.

Viikkotehtävä taivas ja helvetti jatkuu ensi viikkoon.

Lue myös:
Jakaantuminen taivaaseen ja helvettiin (3.10.2011)
Taivas ja helvetti jatkuu ensi viikolle (5.10.2011)
Big Brother ei salli viikkotehtävän luovuttamista (6.10.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.