Katsojat nimesivät Annikan ja Salarin, asukkaat häätivät Salarin viidentenä

Sunnuntai-ilta huipentui dramaattisesti, kun käänteinen äänestysmenettely pistettiin käytäntöön BB-talossa. Katsojat nimesivät häätöäänestykseen Annikan ja Salarin, joista asukkaat häätivät Salarin. Tunteikas häätö päättyi kyyneliin.

Seitsemännellä viikolla nimeämis- ja häätökäytäntö pistettiin uusiksi, kun katsojat nimesivät asukkaita ja asukkaat häätivät. Nimeämisäänestys oli ollut käynnissä viime sunnuntaista lähtien. Asukkailla ei ollut tällä viikolla nimeämisiä ja he luulivat, että kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä. Tänään iltapäivällä asukkaat saivat kuulla toisenlaisista nimeämisistä ja häätöäänestyksestä.

Nimeämisäänestys ratkesi illan suorassa Talk Show -lähetyksessä. Koko viikon äänestyksen kärkipaikoilla, eli häätöäänestykseen olivat joutumassa Annika ja Salar. Suoran lähetyksen aikana häätöuhan alle oli joutumassa Janica, mutta lopullisissa äänestystuloksissa häätöäänestykseen joutuivat Annika ja Salar. Annika keräsi 30,68 % annetuista äänistä ja Salar 30,20 % annetuista äänistä.

Äänestyksen ratkettua asukkaat joutuivat tiukan paikan eteen, kun he joutuivat äänestämään, kuka häädetään talosta. Asukkaille oli jaettu liitutaulut, joille he kirjoittivat asukkaan nimen, jonka halusivat ulos talosta. Annika ja Salar eivät voineet osallistua häätöäänestykseen. Eniten ääniä saanut asukas häädettäisiin talosta.

Asukkailla oli 30 sekuntia aikaa kirjoittaa nimi tauluun ja sen jälkeen asukkaat kertoivat häädettävän asukkaan nimen ja sille perustelut. Stefan aloitti äänestyksen ja hän halui Salarin ulos talosta. Salarin häädettäväksi tauluun kirjoittivat myös Terhi, BenTanja ja tietenkin Mikael. Annikan talosta ulos olisivat halunneet Sebastian, Janica, Suvi ja Salarin mielitietty Veera

Tunnelma oli käsinkosketeltava äänestyksen aikana. Kyyneleitä pidäteltiin ja monenlaisia ilmeitä nähtiin. Yksi mielenkiintoisimmista tilanteista, kun Salarin juonittelukaveri Ben äänesti Annikaa. Tuloksen varmistuttua monet asukkaat murtuivat, Veera etunenässä. Salar on juuri tullut häädetyksi viidentenä talosta äänin 5-4.

Salarin poistuessa kamerakäytävään taloon jäi itkeviä ja vihaisia asukkaita. Naiset itkivät ja miehet olivat vihoissaan. Kukaan ei oikein ymmärtänyt, mitä juuri oli tapahtunut. Monet olivat veikanneet Salaria finaaliin, häätöäänestyksestä selvinnyt Annika mukaan lukien. Annika oli murheen murtama, vaikka säilyi talossa, koska espoolainen syytti itseään Salarin häädöstä.

Studiossa Salar ei surkutellut turhia. Hän oli lähtenyt taloon voittamaan, mutta hän oli jo talossa puhunut, ettei ole turhaan talossa, jos ei pysty voittamaan. Tunteensa Veeraa kohtaan Salar kiisti ja sanoi, ettei ollut ihastunut naiseen.

Salarin häädön jälkeen BB-taloon jäi 10 asukasta, mutta talo sai vielä samana iltana kaksi uutta miesasukasta.

Matti ja Rami ovat BB-talon uudet miesasukkaat

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Katsojat nimesivät häätöuhan alle Annikan ja Salarin!
Asukkaat häätivät Salarin!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.