Matti ja Rami ovat BB-talon uudet miesasukkaat

Big Brother -talo sai 48. päivänä kaksi uutta miesasukasta. Matti ja Rami astuivat taloon suorassa BB Talk Show -lähetyksessä dramaattisen illan jatkeeksi.

Asukkaat eivät olleet vielä toipuneet dramaattisesta nimeämisäänestyksestä ja Salarin häädöstä, taloon astui kaksi uutta asukasta. Talo sai kaksi uutta miestä, Matti ja Rami, joista oli annettu vinkkejä asukkaille pitkin viikkoa taloon näytetyillä videoilla, jotka olivat saaneet asukkaiden päät sekaisin.

Matti ja Rami kävelivät Talk Show -studiosta ensin tyhjään lisähuoneeseen, jossa kaksikko katsoi huoneen televisiosta tunteita herättäneen häädön. Tämän jälkeen sohvilla olleet naisasukkaat käskettiin lisähuoneeseen. Suvi kiljui ovella, kun nainen näki uudet miehet.

Naiset aloittivat tutustumisen, tosin Annika ja Veera olivat vaisulla tuulella. Veera vietti aikaa paljon lisähuoneen wc:ssä ja Annika pahoitteli Salarin häätöä miesten mentyä päiväkirjahuoneeseen. Matti ja Rami ehtivät kertoa nimiään ja joitakin perustietoja, kunnes BB käski Matin, Ramin ja naiset takaisin vanhojen miesten seuraan.

Uudet miehet olivat saaneet BB:ltä tehtävän, jossa he järjestivät erilaisen esittelykierroksen. Matti ja Rami kertoivat talon vanhoista asukkaista omien mielikuviensa perusteella. Tehtävä oli jatkoa viikon aikana nähdyille videoille. Lopulta miehet esittelivät itsensäkin: Matti on 28-vuotias helsinkiläinen ja Rami on 32-vuotias ylöjärveläinen.

Esittelykierroksen jälkeen käynnistyivät BB:n järjestämät juhlat uusille asukkaille. Juhlatunnelman käynnistymisessä kesti hieman, sillä osa talon vanhoista asukkaista oli silminnähden järkyttyneitä illan tapahtumista.

Lue lisää sivuiltamme:
Katsojat nimesivat Annikan ja Salarin, asukkaat häätivät Salarin viidentenä
Ramin profiili
Matin profiili

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.