Netta häädettiin kahdentenatoista

Big Brotherin seitsemäs kausi on jo edennyt 13. viikolleen. Toiseksi viimeisen viikon päätteeksi talosta häädettiin normaaliin tapaan yksi asukas. Kahdentenatoista talosta tuli häädetyksi Netta.

Asukkaat olivat nimenneet toisiaan häätöäänestykseen perjantain nimeämisissä. Heille ei kuitenkaan kerrottu nimeämisten tuloksia vielä silloin ja asukkaat elivät epätietoisuudessa koko viikonlopun, ketkä ovat häätöuhan alla. Asukkaat spekuloivat, olivatko nimeämiset sittenkään oikeat ja kaikki asukkaat olisivat häätöäänestyksessä.

Näin ei kuitenkaan ollut, sillä häätöäänestykseen oli nimetty nimeämispisteiden perusteella Netta, Ben ja Tanja. Asukkaat saivat kuulla häätöäänestyksessä olevat asukkaat vasta sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä. BB kuulutti asukkaille tiedon nimetyistä suoran taloyhteyden aikana. Häätöäänestykseen nimetyt asukkaat saivat noin puoleksi tunniksi käteensä punaiset käsivarsinauhat.

Viimeisellä taloyhteyden kyselykierroksella nimetyiltä asukkailta kysyttiin tuntemuksia häätöäänestykseen joutumisesta ja, kuinka paljon he haluaisivat jäädä taloon. Asukkaiden annettiin ymmärtää kysymysten avulla, että he olisivat menossa jo nyt kohti finaaliviikkoa. Näin ei kuitenkaan ole, vaan se alkaa vasta viikon päästä. BB jatkaa tätä huijausta vielä alkuviikosta.

Kun viimeiset kysymykset oli esitetty, oli häädön aika. Seuraavana häädettynä nimensä talon kaiuttimista sai kuulla Netta. Häätöuhan alla olleista kilpakumppaneista Tanja kantoi halauksen jälkeen sylissään Netan kohti häätöovea Netan nauraessa. Ben puolestaan sanoi tienneensä, että jää taloon.

Häädön jälkeinen dramatiikka jatkui heti Netan poistuttua kamerakäytävään. Pöly ei ehtinyt laskeutua, kun Tanja pillastui Sebastianille. Sebastian halasi häädöltä pelastunutta Tanjaa, kun Tanja ilmoitti, ettei tarvitse purkaa huonoa omaatuntoaan, kun on antanut Tanjalle kuitenkin nimeämispisteitä. Sebastian kielsi Tanjaa puhumasta näin, johon Tanja totesi sanoneensa näin vitsillä. Tanja lopulta suuttui Sebastianille, kun mies ei ymmärtänyt hänen huumoriaan.

Studioon häädetyllä Netalla oli paljon rennompi tunnelma. Netta ei ollut yllättynyt häädöstään, mutta olisi silti halunnut kokea kaiken, mitä oli jäljellä. Hän oli itsekin sitä mieltä, että pidempään talossa olevat ansaitsevat paikkansa talossa. Saamistaan nimeämispisteistä Netta yhtyi ainakin Sebastianin perusteluihin päällepuhumisesta, johon hän myönsi syyllistyvänsä.

Netan häädön jälkeen BB-taloon jäi kuusi asukasta, kun kautta on jäljellä kaksi viikkoa. Netan häätö merkitsi myös sitä, että talossa on enää vain alkuperäisiä asukkaita, jotka tulivat BB-taloon elokuun lopussa.

Netta häädettiin BB-talosta!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.