Oskar häädettiin ensimmäisenä

Tämän kauden ensimmäinen asukas häädettiin sunnuntaina. BB-talosta häädettiin ensimmäisenä Oskar.

Kauden ensimmäinen häätöäänestys ratkesi sunnuntain suorassa Talk Show'ssa. Oskar tuli häädetyksi ns. suosikkiäänestyksessä, jossa äänestettiin, kuka häätöäänestyksessä olevista ansaitsee jäädä taloon (plus-äänestys). Äänestystapa oli edellisen kerran käytössä Suomen Big Brotherin ensimmäisellä kaudella 2005.

Häätöäänestys käynnistyi perjantaina ja siitä lähtien Annika piti äänestyksen kärkipaikkaa. Tilanne kiristyi kuitenkin sunnuntaina, mutta Annika säilytti ykkössijansa. Hänen takanaan sijoitukset kuitenkin vaihtuivat tiuhaan ja putoajan paikalla kävivät vuorotellen Terhi ja Oskar, mutta lopulta häädetyksi tuli siis Oskar. Janica seilaili toisen ja kolmannen sijan paikoilla läpi äänestyksen.

Talossa moni asukas toivoi Oskarin lähtevän talosta. Suvi ja Salar sanoivat aiemmin sunnuntaina tietävänsä, että Oskar tulee lähtemään talosta. Oskarin häädön tapahduttua osa asukkaista alkoi ruotia Oskarin häätöä. Osa oli iloissaan Oskarin lähdöstä, mutta ainakin Tanjaa ja Amandaa ärsytti selän takana puhuminen heti Oskarin poistuttua häätöovesta.

Talk Show -studioon joutunut Oskar piti BB-kokemustaan hyvänä, eikä löytänyt siitä paljon valitettavaa. Oskar kommentoi sarkastiseen sävyyn parhaita palojaan, että siihen olisi varmasti löytynyt vielä enemmänkin seksiä koskevia klippejä. Tulevaisuudessa Oskar aikoo keskittyä elektroniikka-alalla toimivan perheyrityksen toimintaan.

Lopullisissa äänestystuloksissa Oskar keräsi vähiten ääniä, joka oli 22,90 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä häädöltä pelastui Janica, joka keräsi 24,37 % annetuista äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Terhi 24,80 %:llä äänistä ja äänestyksen ykkönen oli siis Annika 27,24 %:lla annetuista äänistä.

Ensimmäisenä BB-talosta häädetyn Oskarin jälkeen taloon jäi 14 asukasta.

Oskar häädettiin ensimmäisenä - katso video (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.