Ruotsin BB:n nettisivuilla haetaan asukkaita Suomen BB:hen

Suomen Big Brotherin asukashaku on käynnissä. Tänä vuonna asukashakuun apua saadaan Ruotsista, jossa Ruotsin BB:n nettisivuilla haetaan BB-asukkaita Suomeen.

Ruotsin Big Brotherin nettisivuilla julkaistiin keskiviikkona uutinen, jossa haetaan suomea osaavaa henkilöä asukkaaksi Suomen BB-taloon. Ruotsin BB:n nettisivuilta on linkki Subin BB-sivuille. Ruotsissa asuva suomea puhuva voi hakea netin lomakkeella tai hän voi saapua toukokuussa johonkin hakutilaisuuksista.

Osa uutisesta on kirjoitettu suomeksi ja uutisessa huomautetaan, että jos sitä ei osaa lukea, ei kannata hakea Suomen BB:hen. Uutinen aloitetaan hauskasti ruotsiksi: "TV11 ja Big Brother ovat saaneet viestin suomalaisilta ystäviltämme". TV11 on Big Brotheria Ruotsissa esittävä tv-kanava, joka on Ruotsin TV4:n sisarkanava. TV4 ja Subin omistava MTV Oy kuuluvat samaan Bonnier-konserniin

Viime syksynä Suomen BB:n kuudennen kauden ollessa käynnissä julkaistiin Suomen BB:n nettisivuilla uutinen Ruotsin BB:n asukashausta. Big Brother palasi ruutuun Ruotsissa tämän vuoden helmikuussa muutamien vuosien tauon jälkeen. Suomessa järjestetään ensi syksynä Big Brotherin seitsemäs kausi.

Lue lisää:
Suomen BB:tä koskeva haku-uutinen Ruotsin BB:n nettisivuilla
Suomen Big Brotherin viralliset nettisivut
Sivustomme BB2011-hakusivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.