Hakukiertue käynnissä tällä viikolla

Suomen Big Brotherin seitsemännen kauden hakuprosessi etenee. Tällä viikolla käydään BB:n tämän kauden hakukiertue kolmessa suuressa kaupungissa.

Asukkaita uudelle kaudelle on haettu jo maaliskuusta lähtien internetissä järjestetyllä haulla. Toukokuun ensimmäisellä täydellä viikolla mukaan tulee neljällä viime kaudella käytössä ollut hakukiertue, joka kiertää vain Etelä-Suomen kolme suurta kaupunkia.

Hakukiertue käynnistyy maanantaina kello 09.00 Helsingin Onnelasta. Tiistaina siirrytään Turkuun Apollo Live Clubille, jossa ovet avataan myös kello 09.00. Keskiviikkona hakukiertue saavuttaa Tampereen, jossa hakutilaisuus Tampereen Tivolissa alkaa kello 09.30. Hakukiertue päättyy tämän viikon lauantaina Helsinkiin ja Onnelaan, jossa viimeinen mahdollisuus päästä taloon hakukiertueelta alkaa kello 09.00.

Avoimissa hakutilaisuuksissa asukaskandidaatit kohtaavat haastattelussa Big Brotherin ydintiimin. Aikaa vakuuttaa ydintiimi on yleensä muutamista kymmenistä sekunneista muutamaan minuuttiin. Haastattelussa kannattaa olla oma itsensä ja välttää vakiofraaseja, miksi haluaa taloon. Yksi perinteisimmistä vastauksista tähän kysymykseen on kokemusten haku, joka ei ole haastattelijoiden mielestä kovassa kurssissa.

Tämän vuoden hakukiertue on pienempi kuin aikaisempina vuosina, koska tänä vuonna on käytössä myös nettihaku. Hakukiertueelta voivat talosta hakea paikkaa myös ne, jotka ovat osallistuneet nettihakuun. Tuotannon Facebookissa julkaisemien tietojen mukaan osa hakijoista on saanut jo kielteisen päätöksen, mutta nämäkin voivat yrittää uudestaan hakukiertueella. Nettihaku jatkuu toistaiseksi.

Suomen seitsemäs Big Brother nähdään syksyllä Subilla.

Lue lisää Big Brother -hausta:
Big Brotherin viralliset nettisivut Subin netissä
Omat hakusivumme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.