Salar hermostui Sebastianin pilasta, BB kutsui puhutteluun

BB-talossa tapahtui myöhään keskiviikkoiltana uhkaava tilanne, kun Salar hermostui Sebastianille. Uhkaavan tilanteen seurauksena Big Brother joutui kutsumaan Salarin puhutteluun päiväkirjahuoneeseen.

Asukkaat ovat jekutelleet toisiaan pitkin viikkoa ja sohvilla oli keskiviikkona käynnissä keskustelu Salarin jekkujen ymmärtämisestä. Suvi sanoi Salarille, että Salar ei kestä itseensä kohdistuvia jekkuja, vaikka tekee niitä itse muille. Salar ei ehtinyt vastata tähän, kun Sebastian tuli tilanteen sivusta ja pieraisi suoraan päin Salarin naamaan.

Salar hermostui pierusta täysin ja meni huutamaan Sebastianin perään. Mies nakkasi mikrofonin pois rinnastaan ja alkoi uhoamaan Sebastianille. Salar uhosi, että lyö Sebastianin maahan. Välillä Salar haki takaisin mikkinsä ja huusi, että Sebastianin on otettava pieru vastaan Salarilta tai saa köniinsä.

Vielä tässä vaiheessa asukkaat Salaria lukuun ottamatta nauroivat tilanteelle. Nauru päättyi, kun Salar kiskaisi yhden ruokapöydän tuoleista nurin. Sohvalla olleet asukkaat hiljenivät ja Sebastian tajusi Salarin olevan tosissaan. Salarin uho vain koveni ja asukkaat alkoivat tyynnyttelemään kiihkoissaan olevaa Salaria.

Tilanne pyöri ruokapöydän ympärillä, eikä Salar päässyt varsinaisesti lähietäisyydelle. Salar uhkasi Sebastiania "saamaan naamaansa" ja Sebastian pyysi Salaria lopettamaan. Tilanne päättyi BB:n käskettyä Salarin pk-huoneeseen.

Salarin mentyä pk-huoneeseen asukkaat spekuloivat tilannetta keskenään. Tanja pohti, voisiko tilanne johtaa jopa Salarin poistamiseen talosta. Sebastian ei halunnut edes ajatella tilannetta ja hän oli silminnähden järkyttynyt tilanteesta. Sebastian vetäytyikin omaan rauhaansa lisähuoneeseen.

Palattuaan taloon pk-huoneesta Salar suunnisti suoraan kylpyhuoneeseen ja pian sänkyyn. Salar oli vihainen Sebastianille, eikä näyttänyt olevan yhtään katuvainen tai anteeksipyytäväisen oloinen. Sebastian olisi halunnut keskustella Salarin kanssa, mutta Salar ei ollut yhtään juttutuulella. Sebastianin ollessa poissa kuuloetäisyydeltä Salar jatkoi juonitteluitaan Sebastiania kohtaan, joita mies on tehnyt jo useana päivänä tällä viikolla.

Välikohtaukseen ei lyhyen jälkipuinnin jälkeen palattu kenenkään toimesta. Yö alkoi rauhallisissa merkeissä televisioiden vahtivuoroja suorittaen. Asukkailla on yhä kesken ninjat-valeviikkotehtävä. Mielenkiintoa viikkoon tuovat Salarin suorittama salatehtävä ja Sebastianin suorittama vastasalatehtävä.

BB-talossa uhkaavasta käytöksestä seuraa BB:n puhuttelu, johon Salar joutuikin. Mahdollisesta rangaistuksesta ei ole tietoa. Suoranaisesta väkivaltaisesta käytöksestä joutuu talosta ulos ilman eri varoitusta, mutta välttämättä tässä tapauksessa siitä ei ole vielä kyse.

Katso video välikohtauksesta Salarin ja Sebastianin välillä Subin BB-nettisivuilta!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.