Mikaelille iloisia uutisia ulkomaailmasta

Finaaliviikkoäänestyksen voittanut Mikael sai kuulla iloisen uutisen keskiviikkona päiväkirjahuoneessa. Uutinen ei liittynyt äänestykseen, vaan hän sai perheenlisäysuutisia ulkomaailmasta.

Big Brother kutsui Mikaelin puolen päivän aikoihin pk-huoneeseen. Siellä Mikaelia odotti muutama tuore valokuva ulkomaailmasta. Mikael sai kuulla pk-huoneessa, että hänen siskonsa on maanantaina synnyttänyt poikalapsen ja Mikaelista on tullut eno.

Pk-huoneessa Mikael sai jutella hetken aikaa toisen siskonsa kanssa, joka välitti tiedon onnistuneesta synnytyksestä. Mikael kyynelehti pk-huoneessa ja myös sieltä poistuessaan, omien sanojensa mukaan ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Mikael sai kertoa iloisesta uutisesta muille asukkaille.

Ensimmäisenä pk-huoneesta tultuaan Mikael sai iloiset onnittelut Suvilta, Terhiltä ja Janicalta ja pian siihen liittyi muitakin asukkaita. Mikael jatkoi ilouutisten kertomista makuuhuoneessa ja sen sai kuulla myös vielä unten mailla ollut Annika. Pöllämystynyt Mikaelin ihastus hämmentyi tiedosta ja unesta tokkurainen nainen antoi vaisuhkot onnittelut tuoreelle enolle.

Asukkaiden kuultua iloisesta perhetapahtumasta, alkoivat erityisesti talon äidit, Terhi, Suvi, Tanja ja Janica, alkoivat kertoa lapsen syntymän ihanuudesta. Mikael oli vielä tunteellisessa tilassa. Jutut lipsahtelivat myös muualle, kun tuli puhetta tiedon saamisesta BB-taloon yllättävistä tapahtumista ulkomaailmasta, kuten läheisen kuolemasta.

Pikku hiljaa BB-talon arki alkoi palautua omille urilleen ja asukkaat alkoivat puuhailla omia juttujaan. Myös valeviikkotehtävän ja viikkotehtävään liittyvien salatehtävien suoritukset jatkuivat.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.