Sebastian sai vastasalatehtävän

Kauden neljäs viikkotehtävä käynnistyi maanantaina. Asukkaiden saama ninjat-viikkotehtävä on oikeasti valeviikkotehtävä ja viikkotehtävä ratkeaa salatehtävään ja vastasalatehtävään.

Suurin osa asukkaista ei tiedä, että heidän saamansa viikkotehtävä ei ole oikea. Valeviikkotehtävässä asukkaiden on laskettava tehtävän aikana näkemänsä ninjat ja tehtävä heistä havaintoja. Viikkotehtävän lopuksi heidän on vastattava ninjoihin liittyviin kysymyksiin ja suoritettava päivätehtävät, jotta viikkotehtävä onnistuu.

Oikeasti viikkotehtävä ratkeaa salatehtäviin. Ensimmäisen salatehtävän Big Brother antoi maanantai-iltana Salarille. Hänen oli piilotettava oikeaa rahaa BB-taloon niin, etteivät muut sitä löydä, eikä Salar ei saa jäädä piilotuksesta kiinni. Tämäkään ei tosin ole oikea viikkotehtävä.

Todellinen viikkotehtävä on vastasalatehtävä, jossa toisen asukkaan on löydettävä puolet Salarin piilottamista rahoista. Vastasalatehtävä lankesi Sebastianin harteille. Sebastian sai kuulla tiistaina päiväkirjahuoneessa, että hänen on löydettävä puolet taloon piilotetuista rahoista viikkotehtävän onnistumiseksi. Seteleitä on piilotettu taloon kaikkiaan 14 kappaletta.

Kuultuaan vastasalatehtävästä, tuli Sebastian rauhallisin mielin ulos pk-huoneesta. Sebastian ei järjestänyt mitään show'ta Salarin tyyliin muiden pohdintojen siirtämiseksi toisiin asioihin. Salar piilotti saamansa rahat maanantain aikana ja luultavasti Sebastianilla on aikaa etsiä rahoja torstaihin saakka.

Asukkaat löivät viikkotehtävän onnistumisen puolesta 99:n vedonlyöntiprosentilla.

Salar on piilottanut rahat seuraaviin paikkoihin:

Omiin kenkiinsä
Lintuhäkin viereen maton alle
Vessaan
Oman patjansa alle
Keittiön hyllyn päälle
Omaan muovilaatikkoonsa
Makuuhuoneen päädyssä sijaitseviin omiin laatikoihinsa

Lue lisää:
Sebastianille vastasalatehtävä: Etsi rahaa BB-talosta! (Subin BB-nettisivut)
Tästä viikkotehtävässä on kyse, lue juoni! (Subin BB-nettisivut)
Neljäs viikkotehtävä on valeviikkotehtävä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.