Tarkat hakupaikat julkistettiin

Tämän vuoden Big Brotherin hakukiertueen tarkat hakupaikat julkistettiin tiistaina. Hakukiertue kiertää tänä vuonna vain suurimmat kaupungit, Helsingin, Turun ja Tampereen.

Toukokuussa pidettävä hakukiertue alkaa Helsingistä ja päättyy sinne, eli pääkaupungissamme vieraillaan kahdesti. Kiertueen avaus on Helsingin Onnelassa maanantaina 2. toukokuuta ja sinne palataan lauantaina 7. toukokuuta.

Toisena kiertuepaikkakuntana on Turku, jossa hakutilaisuus on Apollo Live Clubilla tiistaina 3. toukokuuta. Tampereen hakutilaisuus on vuorossa keskiviikkona 4. toukokuuta Tampereen Tivolissa.

Hakutilaisuudet käynnistyvät Tamperetta lukuun ottamatta klo 09.00. Tampereen hakutilaisuus alkaa klo 09.30. Hakutilaisuudessa tuotannon edustajat haastattelevat paikalle saapuneita asukaskandidaatteja. Tiedon jatkoon pääsystä kandidaatit saavat noin vuorokauden sisällä haastattelusta.

Hakutilaisuuteen voi tulla, vaikka olisi jo jättänyt BB:hen kirjallisen hakemuksen netissä. Saapuessaan hakutilaisuuteen, hakijalla on oltava mukanaan hakutilaisuuksia varten laadittu hakulomake, joka on tulostettavissa BB:n nettisivuilta.

Seitsemännen kauden hakukiertue on aikaisempia vuosia pienempi, koska BB:ssä on tänä vuonna käytössä myös pelkkä lomakehaku. Tuotannon mukaan tänä vuonna on ollut lomakehaun ansiosta liikkeellä aikaisempaa vanhempaa väkeä, jota tuotanto on toivonut mukaan.

Jo hakuvaiheessa tuotanto on ollut aktiivinen erityisesti Facebookissa. Facebook-sivuillaan tuotanto on joutunut muistuttamaan useaan otteeseen, että hakemuksiin on liitettävä mukaan kuvat itsestään ja ajantasalla olevat yhteystiedot, muuten hakemuksia ei käsitellä. Jos hakemuksessa on ollut puutteita, voi kuvat ja/tai puuttuvat yhteystiedot lähettää jälkikäteen. Puutteita korjatessa ei tarvitse täyttää koko lomaketta uudelleen, jos mainitsee vain täydentävänsä aiempaa lomaketta ja laittaa siihen nimensä, syntymäaikansa ja sähköpostiosoitteensa.

Hakukiertueen ohella myös nettihaku on yhä käynnissä. BB-asukkaaksi voi hakea täyttämällä hakulomakkeen Subin netissä tai ilmiantamalla kaverinsa. Maaliskuun alussa alkaneen nettihaun päättymisajankohta ei ole vielä tiedossa.

Suomen Big Brotherin seitsemäs kausi käynnistyy jälleen ensi syksynä Subilla.

Big Brother 2011 -hakukiertue:

Helsinki
Ma 2.5.2011 ja la 7.5.2011
Ravintola Onnela, Fredrikinkatu 48
Ovet avataan molempina päivinä klo 09.00

Turku
Ti 3.5.2011
Apollo Live Club, Humalistonkatu 6
Ovet avataan klo 09.00

Tampere
Ke 4.5.2011
Tampereen Tivoli, Puutarhakatu 21
Ovet avataan klo 09.30

Aikaisemmat uutisemme aiheesta:
Big Brother 2011 hakusivusto netissä! (7.3.2011)
Big Brother 2011 -haku on käynnistynyt (8.3.2011)
Casting-kiertue Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle (16.3.2011)

Lue lisää BB-hausta:
Big Brotherin viralliset kotisivut
Big Brother Suomi Facebookissa
Fanisivustomme hakusivut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.