Veera oli Benin valinta täysivaltaiseksi asukkaaksi

Benin haaremi koki päätöksen, kun Ben teki valinnan taloon jäävästä naisesta. Ben valitsi neljästä naisesta täysivaltaiseksi asukkaaksi Veeran.

Viime sunnuntaina taloon tulleista asukkaista Ben joutui valitsemaan yhden täysivaltaiseksi asukkaaksi. Kaisa, Liana, Netta ja Veera kilpailivat keskenään Benin suosiosta, että Ben juuri valitsisi tietyn henkilön.

Ben teki valintansa torstain BB Extrassa. Ben perusteli, että hän saa Veerasta lisää virtaa porukkaan ja ottaa toiset huomioon. Benin mielestä oli myös tärkeää, että naista kiinnosti Benin asiat ja nainen on kiltti. Perustelujen jälkeen Ben sai paljastaa valintansa, joka oli Veera. Kaisa, Liana ja Netta joutuivat poistumaan BB-talosta vain neljän päivän jälkeen.

Valinnan jälkeen Veera oli ikionnellinen ja kiljaisujen saattelemana nainen kapsahtaa Benin kaulaan. Muut naiset joutuivat pettymään saivat lohdutushalin. Big Brother ei antanut valitsematta jääneille naisille paljon armoa, vaan minuutin jälkeen he joutuivat jättämään talon ajanlaskennan jälkeen tylyllä "ulos"-komennolla.

Sunnuntaista lähtien naiset ovat joutuneet kilpailemaan Benin suosiosta, jotta Ben valitsisi juuri tietyn naisen. Naiset eivät saaneet tätä kertoa. Benille kerrottiin maanantaina, että hän joutuu valitsemaan yhden asukkaan taloon. Benkään ei saanut paljastaa tehtäväänsä naisille.

Viikon aikana tapahtui paljon kaikenlaista, eikä petipuuhistakaan ollut puutetta. Heti ensimmäisenä yönä Ben ja Netta olivat intiimeissä tunnelmissa ja ainakin "käsikaasua" peittojen alla annettiin. Myös muiden naisten kanssa Ben oli läheisessä tuttavuudessa pitkin viikkoa.

Ben kertoi tänään päiväkirjahuoneessa, ettei aio Amandalle kertoa kaikkea viikon tapahtumista. Amanda on kuitenkin nähnyt videoklippejä talon tapahtumista tehtäväalueen pk-huoneessa, mutta Ben ei tätä tiedä. Tämän lisäksi Amanda ja Annika vierailivat Beniltä salaa lisähuoneessa katsomassa elokuvan uusien naisten kanssa. Vierailu sujui rauhallisesti, vaikkakin vaivautuneessa tunnelmassa.

Amanda sai kertoa pk-huoneen paljastuksista muille asukkaille. Naisasukkaat, Suvi ja Annika etunenässä olivat kauhuissaan. Enää Ben ei ollut kaikkien "kultapoika" ja Suvin mielestä Benin pisteet laskivat ulkomaailmassa. Miehet suhtautuivat eri lailla. Salar oli suorastaan innoissaan ja piti Beniä päällikkönä ja uskoi Benin pisteiden pikemmin nousseen. Mikael ja Oskar suhtautuivat paljastuksiin maltillisemmin ja pitivät tätä BB:n pelinä muistuttamalla editoinnin aiheuttamasta manipulaatiosta.

Draamaa viikkoon saatiin Benin tietämättä, kun Mikael päästettiin käymään talossa neljän tunnin ajan. Amanda oli juuri saanut nähdä videoita Benistä ja Annika tuli hirveän mustasukkaiseksi. Annika haukkui uudet naiset ja vannotti, ettei Mikaelilla ole paluuta kainaloon, jos tekee jotain naisten kanssa. Kaikki meni kuitenkin hyvin, eikä Mikael sekoillut.

Muuten Benin haaremin elämä sujui varsin makeasti. Bileitä oli kolmena iltana ja vaativin tehtävä taisi olla pullonpyöritys. Samaan aikaan muut asukkaat joutuivat värjöttelemään huonossa säässä tehtäväalueella suorittamassa viikkotehtävää. Kovin paljon ei muiden asukkaiden kohtalo häirinnyt Beniä ja naisia, vaikka välillä asia nousikin mieleen.

Benin valittua Veeran, he jäivät kahdestaan taloon odottamaan muita asukkaita, jotka tulevat palaamaan taloon vielä tänä iltana.

Asukkaat pääsivät pois tehtäväalueelta - viikkotehtävä onnistui

Lue lisää viikon kulusta:
Veera, Netta, Liana ja Kaisa kilpailevat paikasta BB-taloon (11.9.2011)
Osa asukkaista viikkotehtävän ajan ulkona, Ben pääsi haaremiin (12.9.2011)
Benin valitsema naisasukas saa kahden viikon koskemattomuuden (14.9.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.