Voittajan viikko Subilla tänään

Suomen seitsemäs Big Brother -kausi saadaan päätökseen lopullisesti tänään torstaina, kun Subilla esitetään Voittajan viikko -ohjelma. Ohjelmassa seurataan tuoreen BB-voittaja Janican ensimmäistä viikkoa BB-talosta poistumisen jälkeen.

Janica kruunattiin Suomen seitsemänneksi BB-voittajaksi noin puolitoista viikkoa sitten. Janica voitti Finaalissa 50 000 € noin kolmen ja puolen kuukauden talossa olostaan ennen toiseksi tullutta Mikaelia. Voittajan viikossa nähdään, kuinka Janican elämä on ulkomaailmassa alkanut ja kuinka hän on kohdannut mm. lapsensa ja muut lähimmäiset pitkän erossa olon jälkeen.

Kamerat seurasivat Janicaa vielä BB-talon jälkeen, kun häntä vietiin haastattelusta toiseen, mutta lopulta aikaa löytyi myös läheisille ihmisille. Lähetyksessä on mukana luonnollisesti Janican tuoreet tunnelmat elämästä BB-talosta ja ensimmäisistä päivistä sen ulkopuolella. Ohjelmasta nähdään myös uusinta, joulupäivänä klo 18.00.

Voittajan viikko Subilla tänään klo 21.00 (uusinta su 25.12.2011 klo 18.00)

Janica on Big Brother 2011 -voittaja! (11.12.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.