Big Brotherin jatkoa ei vahvistettu Finaalissa

Big Brother 2012 päättyi sunnuntai-iltana Teijan voitonjuhliin, mutta formaatin jatkumisesta Suomessa ei ole vielä tietoa. Finaalilähetyksen lopussa BB:n jatkosta ei sanottu mitään.

Kahdeksannen BB-kauden Finaali oli sunnuntaina ja lähes joka kausi on Finaalin lopuksi ilmoitettu uudesta BB-kaudesta. Vain kauden 2010 päätteeksi tuo ilmoitus jätettiin tekemättä. Nyt kävi sama juttu, sillä Finaalin juontajat Elina Viitanen ja Cristal Snow eivät sanoneet, että Big Brother tulisi taas ensi vuonna. Elina ja Cristal vain kiittelivät kaudesta ja kehuivat sen aiheuttaneen tunteita ja edessä olisivat riehakkaat bileet.

BB:n jatkosta on spekuloitu viime aikoina, koska Suomessa BB:tä esittävä Sub ja formaatin oikeudet omistava Endemol ovat käyneet neuvotteluja ensi kaudesta, mutta toistaiseksi tuloksetta. Sub olisi kiinnostunut jatkamaan BB:n esittämisestä, mutta ei mihin hintaan tahansa uutisoi Iltalehti muutama viikko sitten. BB:n on oltava Subille kannattavaa, kertoi Subin vastaava tuottaja Pete Paavolainen Iltalehdelle.

On siis yhä mahdollista, että BB jatkuu Subilla jälleen ensi vuonna, mutta ilmoitus uudesta kaudesta vähintäänkin venyy. Edellisen kerran BB:n jatkumisen ilmoittaminen meni seuraavan vuoden puolella kausien 2010 ja 2011 välillä, jolloin varmuus uudesta kaudesta tuli vasta maaliskuussa 2011. Sub tiedottaa, kun sillä on jotain tiedotettavaa Big Brotherin suhteen.

Finaaliin käytännössä päättynyt kahdeksas kausi on kerännyt katsojilta paljon kritiikkiä ja katsojaluvut ovat olleet laskevia niin edelliskausiin kuin kauden alkuun verrattuna. Kauden ohjelmistoon on perinteisesti vielä kuulunut Voittajan viikko, joka esitettäneen Subilla myöhemmin joulukuussa.

Lue lisää:
Teija on Big Brother 2012 -voittaja! (2.12.2012)
Suomen BB:n jatko vaakalaudalla (25.11.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.