Janita, Katarina, Pia, Tea, Jonna A. ja Anne joutuivat ensimmäiseen häätöäänestykseen

Kauden ensimmäiseen häätöäänestykseen on nimetty kuusi asukasta. Julkisten nimeämisten perusteella häätöäänestyksessä ovat Janita, Katarina, Pia, Tea, Jonna A. ja Anne.

Ensimmäinen häätöäänestys on käynnistynyt. Big Brother laittoi julkisissa nimeämisissä kuusi eniten pisteitä saanutta asukasta häätöäänestykseen. Sunnuntaina ensimmäisessä oikeassa häädössä häätöuhan alla on kuusi asukasta, joista yksi joutuu jättämään BB-talon.

Julkisissa nimeämisissä asukkaat antoivat kasvotusten nimeämispisteitä toisilleen torstaina iltapäivällä. Talon miehet ja tehtäväalueella alkuviikon viettäneet asukkaat olivat suojassa nimeämisiltä. Tehtäväalueella olleilla Iidalla, Johannalla ja Sarahilla oli käytössään tuplapisteet, eli he antoivat neljä pistettä sille, jonka haluavat eniten ulos talosta ja kaksi pistettä sille, jonka haluavat toiseksi eniten ulos talosta. Muut asukkaat antoivat normaalisti kaksi pistettä ja yhden pisteen.

Asukkaille ei ole vielä kerrottu, ketkä ovat häätöäänestyksessä. Asukkaat haluaisivat tietää, ketkä ovat äänestyksessä ja samalla spekulointi ja pohdinta julkisissa nimeämisissä annetuista pisteistä on jatkunut. Etenkin talon vanhempi väki on puhunut Teijan johdolla aloittavansa pelaamaan ja hän kokosi joukkoja vanhemmista asukkaista äänestämään "kanalauma" ulos talosta. Sarah oli erityisesti Teijan hampaissa.

Vielä ei ole tiedossa, aikooko BB kertoa asukkaille nimettyjen asukkaiden nimet ennen sunnuntaita. On mahdollista, että ne kerrotaan perjantaina juuri ennen bileitä ja taloon tulevaa liveartistia tai sitten se jätetään suoraan lähetykseen valenimeämisten tapaan.

Lue lisää:
Asukkaat nimesivät julkisesti, valenimetyt palasivat taloon
Nimeämispisteiden jakautuminen
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.