Jonna A., Iida ja Tommi ovat häätöäänestyksessä

Tämän kauden Big Brotherin 11. nimeämiset järjestettiin perjantaina. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Jonna A., Iida ja Tommi.

Perjantaina Big Brother alkoi kutsua asukkaita nimeämään toisiaan häätöäänestykseen päiväkirjahuoneeseen. Vaikka monet odottivat nimeämisten alkua, tuli se silti yllätyksenä. Esimerkiksi Jouko oli miettinyt, olisivatko tällä viikolla kaikki asukkaat häätöäänestyksessä, mikä olisi ollut hänen mielestään reiluinta.

Näin ei kuitenkaan ollut, vaan yksi kerrallaan kukin BB-talon seitsemästä asukkaasta kävi antamassa nimeämispisteensä perusteluineen. Nimeämiset olivat ohitse reilussa tunnissa, jonka jälkeen olivat selvillä, ketkä saivat tällä viikolla pisteitä ja keneltä.

Nimeämispisteiden jakaminen tuotti vaikeuksia, sillä asukkaita on enää niin vähän. Osa ei olisi halunnut antaa enää nimeämispisteitä, mutta pakko oli. Pelaaminen lisääntyi näissä nimeämisissä esimerkiksi Tean kohdalla. Tea antoi yhden pisteensä Iidalle, koska hän pitää Iidaa pahana kilpakumppanina, vaikka Tea sanoikin pitävänsä Iidaa hyvänä tyyppinä.

Samaan aikaan nimeämisten aikana keskustelu pisteiden jakamisesta kävi kuumana. Teija ja Tea olivat ahkerimmat keskustelijat. Vaikka Teija oli aloittanut keskustelemaan aiheesta, alkoi hän hetkeä myöhemmin toppuuttelemaan, ettei nimeämisistä kannata keskustella, kun siitä tulee vain paha mieli. Teija on ollut läpi kauden yksi pahimmista juonittelijoista ja nimeämisistä puhujista.

Nimeämisten päätyttyä ei nimeämisiä hirveästi enää spekuloitu, eikä kukaan tainnut edes miettiä, milloin heille kerrotaan nimetyt. Asukkaille ei ole siis paljastettu häätöäänestykseen joutuneita asukkaita.

Kolme eniten nimeämispisteitä saanutta asukasta joutui tällä kertaa häätöäänestykseen. Tämän viikon häätöäänestyksessä ovat siis Jonna A., Iida ja Tommi, joista yksi joutuu jättämään BB-talon elämän taakseen sunnuntaina. Häätöäänestys on jo käynnistynyt.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivulta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.