Positiivisuus oli viimeisen radiolähetyksen aiheena

BB-talon asukkaat ovat pitkin viikkoa tehneet suoria radiolähetyksiä Radio Novaan. Torstaina oli asukkaiden viimeisen lähetyksen vuoro, jonka aiheena oli "Positiivinen asenne elämässä".

Suorat lähetykset ovat kestäneet päivittäin tunnin maanantaista alkaen ja lähetyksiä on tullut taloon valvomaan ja asukkaita ohjaamaan joka kerta Radio Novan tuottaja-ohjaaja Ari Hursti. Kolme onnistunutta lähetystä oli jo takana ja torstaina oli vielä yksi vuorossa. Viimeisessä lähetyksessä juontovuorossa olivat Jouko, Jonna A., Tea ja Iida ja heidän piti puhua positiivisuudesta.

Aihe oli etenkin Tean kannalta mielenkiintoinen, sillä hän on valittanut paljon ja pienimmästäkin asiasta. Valituksen aiheena ovat usein olleet viikkotehtävät, vaikka tällä viikolla valitus on ollutkin normaalia vähäisempää.

Lähetyksen dialogi oli soljuvaa ja parhaiten siinä onnistuivat Jonna A. ja Iida. Joukon puhe oli ajoittain takeltelevaa ja joitakin täytesanoja sisältävää. Tean osuus meni paljon esittämiseen, joka kuului parhaiten puheosuuksien alkupuolella pienentyen loppua kohden. Jonna A. oli erityisen luonteva ja puhetta ei paljon ylimääräiset sanat häirinneet ja juttu jatkui katkeamatta.

Radiolähetys sujui hyvissä merkeissä, vaikka asukkaista riippumattomista syistä heille tarjoutui minuuttikaupalla alunperin suunniteltua pidempi puheaika. Ehkä juuri tästä syystä lähetys taisi olla viikon paras, kun he saivat puhua pitkään.

Loppuun tosin sattui yksi harmiton lapsus, kun Tea puhui, että on muistettava säilyttää negatiivisuus, vaikka hänen piti sanoa positiivisuus. Kukaan ei sanonut Tealle tästä suoran lähetyksen aikana, mutta heti lähetyksen päätyttyä Teija kertoi Tean virheestä, jota hän itse ei edes huomannut. Myös muut juontajat sanoivat havainneensa asian, mutta he eivät halunneet keskeyttää Teaa.

Juontajat Jouko, Jonna A., Tea ja Iida kiittelivät kuuntelijoita, tuottaja-ohjaaja Aria ja Radio Novaa saamastaan mahdollisuudesta. Lähetys päättyi ja Ari kiitteli puolestaan asukkaita ja kehui heidän suoritustaan. Ari halasi jokaisen asukkaan, ennen kuin Big Brother passitti asukkaat pihalle, jotta lähetystekniikka saataisiin poistettua talosta.

Pihalla asukkaat vielä hämmästelivät, mitä kaikkea he ovat taloseikkailunsa aikana saaneet kokea. Hyväntuulinen porukka jäi fiilistelemään ainakin toistaiseksi lyhyttä radiouraansa.

Lue lisää:
Suorat radiolähetykset jatkuvat torstaina (Subin BB-nettisivut)
Nino kävi julkistamassa viikkotehtävän tuloksen, myös Elisabet ja Mari vierailivat BB-talossa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.