Millan salatehtävä alkoi kangerrellen

Maanantaina Big Brother -taloon muuttanut tuotannon palkkaama näyttelijä, Milla sai ensimmäisten tuntien aikana jo ensimmäiset hämmennystehtävänsä. Tuotannon kätyrin urakka ei kuitenkaan alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, vaan asukkaat alkoivat jopa epäillä Millalla olevan jonkun tehtävän.

Milla ei ole BB-talon oikea asukas, vaan hän on tuotu taloon tuotannon palkkaamana näyttelijänä, jonka on tarkoitus aiheuttaa hämmennystä asukkaiden keskuudessa Big Brotherin antamien tehtävien avulla. Oikeasti Milla on Seiska-lehden toimittaja. Päiväkirjahuoneessa saatujen ohjeiden lisäksi Milla tulee saamaan BB:ltä toimintaohjeita myös suoraan itse tilanteissa korvanapin kautta.

Korvanappi ja Milla joutuivat testiin heti ensimmäisenä iltana. Katsojat 24/7-palveluissa saivat hienosti kuulla, mitä BB puhui Millalle korvanapin kautta. Ensimmäisessä tehtävässä Millan piti saada Katarina ja Anne nukkumaan eri makuuhuoneessa kuin muut naiset. Taivuttelujen jälkeen MIlla ei kuitenkaan onnistunut Katarinaa ja Annea nukkumaan naisten makuuhuoneen ulkopuolella ja nukkumajärjestelyissä päädyttiin sopuratkaisuun.

Naisten makuuhuoneessa on 12 sänkyä 15 naiselle. Tänä vuonna naisten on nukuttava omassa makuuhuoneessa ja miesten omassaan. Lopulta siis Katarina ja Anne saivat nukkua naisten makuuhuoneessa, joten ensimmäinen salatehtävä ei käynnistynyt parhaalla mahdollisella tavalla. Sentään Milla sai vaadittua itselleen kulmapedin, jolle Katarina oli ensimmäiseksi asettautunut, mutta hän joutui vaihtamaan paikkaa. Olohuoneeseen joutunut kolmikko nukkui sohvalla ja BB:n toimittamalla ylimääräisellä patjalla.

Illan aikana Milla yritti BB:n ohjeistuksella aiheuttaa pientä kärhämää, mutta suurin saavutus oli sääntökirjan nappaaminen Tomilta ja vieden sen pihalle. BB lopulta käski Millan sadatellen pk-huoneeseen. Kun Milla oli mennyt pk-huoneeseen, muutamat asukkaat epäilivät, että Millalla on joku tehtävä. Osa tosin mietti, että Millalla on vain huono päivä. Kukaan ei kuitenkaan epäillyt, että Milla olisi tuotannon kätyri.

Millan palattua takaisin pk-huoneesta, ei BB järjestänyt Millalle lisää ohjelmaa. Mitään järkeä ei ole järjestää Millan kautta tapahtumia, koska se herättäisi epäilyksiä ja saattaisi paljastaa Millan roolin.

Big Brother 2012 käynnistyi ennätysmäärällä asukkaita

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.