Norsut rymistelevät BB-taloon

Norsut ovat merkittävässä roolissa tämän kauden toisessa viikkotehtävässä. Viikkotehtävän aikana asukkaat pääsevät tutustumaan, millaista olisi olla norsuna posliinikaupassa.

Toisella viikolla BB-talon viikkotehtävään osallistuu vain 15 asukasta, koska Sarah, Johanna ja Iida valehäädettiin sunnuntaina tehtäväalueelle. Taloon jääneet asukkaat pääsivät toisen viikkotehtävän kimppuun maanantaina iltapäivällä.

Taloon oli ilmestynyt monta hyllyä, joiden reunoilla oli paljon tavaraa sekä muutama kuormalava. Viikkotehtävässä asukkaiden on vältettävä pudottamasta tavaroita. Pudottaminen vaarantaa viikkotehtävän onnistumisen. Vain naiset osallistuvat viikkotehtävän ja heidän pudottamansa tavarat ratkaisevat viikkotehtävän.

Tehtävän vaikeuttamiseksi Big Brother on määrännyt osalle naisasukkaista isohkot norsupuvut, joita heidän on pidettävä päällään, jos BB ei muuta määrää. Puvut saa ottaa pois päältä myös luonnollisilla tarpeilla käydessään sekä peseytyessään. Viikkotehtävän alkajaisiksi norsupuvun pukivat päälleen Katarina, Teija, Jonna I. ja Janita.

Naisen pudottaessa tavaran, miesten pitää viedä se päiväkirjahuoneeseen. Virhe on samanarvoinen riippumatta siitä, tekeekö sen norsupukuinen vai ei. Miesten pudottamiset eivät vaikuta viikkotehtävän onnistumiseen ja he saavat palauttaa tavaran sille paikalle, miltä se putosi.

Viikkotehtävään tulee sen edetessä lisäohjeita ja asukkaille tulee päivätehtäviä. Ensimmäisessä lisaohjeessa norsupukuiset asukkaat joutuvat tanssimaan ympäri taloa musiikin soidessa. Norsupukuiset ovat tanssiessaan letkassa niin, että he pitävät toisiaan hännästä kiinni ja tanssiminen jatkuu niin kauan, kun musiikki soi. Muut asukkaat kannustavat norsupukuisia lantioiden liikuttamisessa.

Huoneisiin oli lisäksi ilmestynyt laattoja, joissa oli kämmenen kuva. Laatat oli kiinnitetty seiniin, mutta vielä ei ole kerrottu, mikä niiden merkitys on. Asukkaat epäilivät, että jossain vaiheessa norsut joutuvat menemään käsilaattojen luoksen tietyssä ajassa, jonka tarkoitus on yhä vaikeuttaa viikkotehtävää.

Tällä kaudella viikkotehtävän onnistumisesta palkitaan kultaisella, hopeisella tai pronssisella palkinnolla. Naisasukkaiden pudottamien tavaroiden määrä ratkaisee palkintotason  ja se, millä määrällä saa minkäkin tason palkinnon, selviää kirjekuoresta, joka roikkuu olohuoneessa katosta. Kirjettä ei saa avata ennen kuin BB antaa siihen luvan.

Asukkaat kehoittivat toisiaan liikkumaan varovasti. Heti tehtävän alkaessa Leina kuitenkin tiputti jo yhden tavaran, kun kolhi kylpyhuoneen ovea yhteen hyllyistä. Myöhemmin lisää tavaroita tippui norsujen tannsiessa ensimmäistä tanssiaan. Janitalle norsupukuun pukeutuminen aiheutti valitusta ja neiti sanoi kärsivänsä ahtaan paikan kammosta. Kitinän säestämänä ja muiden asukkaiden avustamana Janita sai puvun päällensä.  Muuten asukkaat ottivat uuden viikkotehtävän kohtuullisen rauhallisesti.

Viikkotehtävä: Norsut posliinikaupassa (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.