Valehäädetyille kahden viikon koskemattomuus

Viime sunnuntaina BB-talosta valehäädetyille Sarahille, Johannalle ja Iidalle paljastettiin tiistaina, että he palaavat takaisin taloon torstaina. Kolmikolle paljastettiin myös osa nimeämisiin liittyvistä käänteistä.

Valehäädettyjen toinen vuorokausi tehtäväalueella oli täyttymässä, kun Big Brother kertoi heille uutisia liittyen heidän lähitulevaisuuteensa. BB paljasti Sarahille, Johannalle ja Iidalle, että he palaavat BB-taloon muiden asukkaiden luokse torstaina. He palaavat taloon torstaina nimeämisten aikaan. Valehäädetyllä kolmikolla on tämän viikon nimeämisissä koskemattomuus, samoin kuin vielä ensi viikollakin.

Kaikkea valehäädetyille ei kuitenkaan paljastettu. He ovat ilmeisen tietämättömiä, että torstain nimeämiset ovat julkiset nimeämiset. Tämän kauden ensimmäiseen oikeaan häätöön asukkaat antavat nimeämispisteet toistensa edessä. Tarkemmin julkisen häädön kulkua ei ole vielä kerrottu. Talossa olevat asukkaat eivät tiedä sen paremmin tehtäväalueen asukeista kuin mitään tulevista nimeämisistä.

Kun Sarah, Johanna ja Iida tulivat ulos päiväkirjahuoneesta ja kuultuaan uutiset, he olivat innoissaan. Kostonhimoisesti koko alkuviikon käyttäytynyt Sarah oli mielissään koskemattomuudesta ja pääsystä seuraaviin nimeämisiin. Sarahilla on kova yritys saada Johanna ja Iida juonittelemaan kanssaan, mutta toistaiseksi turhaan.

Tehtäväalueen asukkaille on näytetty alkuviikon aikana videoklippejä valenimeämisistä ja livekuvaa talosta. Sarah on ottanut nimeämisklipit itseensä ja vannonut kostoa. Johanna ja Iida ovat yrittäneet rauhoitella ja puhua järkeä asuinkumppaninsa päähän.

Tiistaina Sarahin ahdistus kasvoi niihin mittoihin, että hän tosissaan mietti luovuttamista, mutta puhuttuaan asuintovereidensa ja BB:n kanssa ja saatuaan lounasta, Sarah piristyi silminnähden. Ilta parani entisestään, kun BB antoi valehäädetyille elokuvaillan ja myöhemmin BB avasi tehtäväalueelle tuodun porealtaan heidän käyttöönsä. Pk-huoneesta valehäätökolmikko sai lisäksi skumppaa ja tupakkaa salaisiin juhliinsa.

Loppuilta jatkui nimeämisuutisten ja juhlien myötä huomattavasti rennommissa tunnelmissa.

Lue lisää:
Sarah, Johanna ja Iida valehäädettiin tehtäväalueelle (2.9.2012)
Big Brotherin paljastus: Valehäädetyt suojassa nimeämisiltä! (Subin BB-nettisivut 4.9.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.