Perjantaina Finalistit joutuvat Janican ja fanien piinapenkkiin

Tämän BB-kauden viimeisen viikonlopun aluksi selviävät tämän kauden Finalistit. Tuoreet Finalistit joutuvat hyvin nopeasti tiukkaan piinapenkkiin, jossa heidän aivoituksiaan selvittävät BB-voittaja Janica ja neljä BB-fania.

Kauden viimeisessä ja erikoispitkässä BB Extrassa selviää, kuka viidestä Finaaliviikolle selvinneestä asukkaasta häädetään talosta vain reilut kaksi vuorokautta ennen Finaalia. Samaisessa Extrassa vierailevat myös kauden 2011 Big Brotherin voittaja Janica sekä neljä BB-fania.

Janica ja fanit menevät häädön ja Extran jälkeen taloon, jossa he tapaavat tuoreet Finalistit. Neljä Finalistia joutuvat tuoreeltaan "lehdistötilaisuuteen", jossa Janica ja fanit tenttaavat heitä. Janica ja fanit aikovat ottaa selvää aikakin siitä, miksi juuri näiden pitäisi voittaa tämän vuoden Big Brother. "Lehdistötilaisuutta" voi seurata perjantai-illan aikana 24/7-palvelussa.

Erikoispitkä BB Extra Subilla perjantaina 30.11.2012 klo 19.00-20.00

Lue lisää:
Perjantaina talossa: Finalistit voittaja-Janican ja fanien tentissä! (Subin BB-nettisivut)
Finaaliviikkoviisikko selvillä, yksi häädetään perjantaina (25.11.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.