Perjantaina valenimeämiset, sunnuntaina valehäätö

Keskiviikon BB Extrassa paljastettiin hieman lisää Big Brotherin tämän viikon kuvioista. Tällä viikolla talosta ei oikeasti häädetä ketään, vaan sunnuntaina tapahtuu valehäätö.

Big Brother kertoi asukkaille tiistaina, että tällä viikolla BB-talossa järjestetään nimeämiset ja sunnuntaina häädetään kolme naisasukasta. Vain naiset ovat nimettävissä häätöäänestykseen. Tämä ei ollut kuitenkaan koko totuus, mutta tätä ei tietenkään asukkaille kerrottu.

Keskiviikkona katsojat saivat lisätietoa, että perjantaina järjestetään valenimeämiset, joilla ei ole mitään merkitystä. Valenimeämisiin voi nimetä naisia, mutta BB valitsee naiset, jotka se nimeää "häätöäänestykseen". Oikeasti häätöäänestystä ei ole, koska sunnuntaina pidetään valehäätö.

Sunnuntaina talosta valehäädetään kolme asukasta, koska BB on kertonut asukkaille kolmen häädettävän. Valehäätö tapahtuu sunnuntain suorassa lähetyksessä. Mitä valehäädön jälkeen tapahtuu, ei ole vielä kerrottu. Luultavasti valehäädetyt asukkaat sijoitetaan jonnekin erilliseen tilaan, vaikkapa BB-talon lisähuoneeseen, jossa he mahdollisesti voivat tarkkailla muita asukkaita. Kaikki valehäädön jälkeen tapahtuva on kuitenkin puhtaasti spekulaatiota.

Asukkaita huijattiin häätökäänteellä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.