Siamilaiset kaksoset ja yksönen valtasivat BB-talon

Asukkaat pääsevät entistä läheisimpiin väleihin uusimmassa viikkotehtävässä. BB-talossa on nyt viisi siamilaista kaksosta ja yksi yksönen, jotka pääsevät viikkotehtävän aikana kierrätyshenkisten päivätehtävien pariin.

Big Brotherin mielestä BB-talosta puuttuu läheisyyttä. Siksi BB muodosti asukkaista pareja ja teki heistä siamilaisia kaksosia Markusta lukuun ottamatta. Koska asukkaita on pariton määrä, jäi Markus ilman paria. Markus sai parikseen ilmapallon, jota hän ei saa rikkoa ja sille on oltava hellä ja ystävällinen.

Muut asukkaat joutuivat pukeutumaan kaksospukuihin, jotka olivat jättisuuria vaatteita. Pareiksi muodostuivat Tea ja Jarno, Jonna I. ja Petteri, Jonna A. ja Tomi, Iida ja Jouko sekä Teija ja Tommi. Heidän pitää tehdä kaikki päivittäiset toimensa yhdessä. He saavat mennä yksinään vain vessaan ja suihkuun, jolloin pari joutuu odottamaan kylpyhuoneen oven takana.

Tea oli odottanut, että hän olisi joutunut Tomin pariksi. Helpotuksekseen hän sai parikseen Jarnon. Tea ei ole todellakaan pitänyt Tomista viime aikoina. Kaikkein eniten harmissaan parijaosta oli varmaankin Jonna I., joka varsin tiukka ilme kasvoillaan tuijotteli Joukoa ja Iidaa. Jonna I. on tullut talossa tunnetuksi mustasukkaisuudestaan ja viime aikoina yksi talon puheenaiheista on ollut Jonna I:n epäilys Iidan Joukoon ihastumisesta.

Asukkaat alkoivat totutella elämään siamilaisina kaksosina ja Markus tutustumaan uuteen ilmapalloystäväänsä. Markus ei saanut ilmapallon kanssa osallistua kotitöihin, kuten ruoan valmistukseen tai tiskaukseen. Hänen oli keskityttävä pitämään ilmapallostaan hyvää huolta.

Myöhemmin asukkaat saivat ensimmäisen päivätehtävän, jossa heidän piti sisustaa BB-talon olohuone uudelleen. BB oli poistanut talon alkuperäiset huonekalut olohuoneesta ja uudet huonekalut olivat kierrätysmateriaalia. Sisustuksessa sai käyttää mielikuvitusta, mutta talossa piti olla kuitenkin paikka esimerkiksi sohville kokoontumista varten. Tarvittaessa huonekaluja voi rakentaa annetuista materiaaleista ja BB voi halutessaan toimittaa asukkaille työkaluja tai muita tarvikkeita.

Sisustamista varten osa asukkaista sai luopua hetkeksi siamilaisen kaksosen rooleistaan. Tavaroiden nouto tehtäväalueelta ja sisustaminen tehtiin vuoroissa, jotka BB määräsi. Pöytien, tuolien ja sohvan lisäksi asukkaat toivat taloon mm. hyllyn, kaapin ja maton.

Viikkotehtävän kultaisuuden ratkaisee se, kuinka asukkaat onnistuvat päivätehtävissä. Kuitenkin, asukkaiden rooleissa pysymisellä on myös vaikutusta viikkotehtävän onnistumiseen. Asukkaat tulevat saamaan lisäohjeita viikkotehtävän suorittamisesta viikkotehtävän kuluessa.

Suurempia ongelmia viikkotehtävä ei ole vielä aiheuttanut muutamia vaatteiden pukemisongelmia lukuun ottamatta. Pientä huolta aiheuttivat nukkumisjärjestelyt, sillä ainakaan tehtävänannon mukaan kaksosvaaatteita ei saanut ottaa päältä nukkuessa. Tämä viittaisi, että asukkaat nukkuvat yönsä kaksosina pareittain. Ilta kuitenkin eteni rauhallisissa merkeissä.

Viikkotehtävä: Kaksoset (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.