Voittajan viikko uupuu Subin ohjelmatiedoista

Tuoreen Big Brother -voittajan tunnelmia on edellisinä kausina nähty Voittajan viikko -ohjelmassa kauden jälkeen. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, ettei Voittajan viikko kuulu Subin ohjelmistoon tänä vuonna.

Suomen kahdeksannen Big Brotherin voittajaksi kruunattiin reilu viikko sitten Teija. Perinteisesti voittajan tunnelmia ja hänen ensimmäistä viikkoaan ulkomaailmassa on seurattu Voittajan viikko -ohjelmassa. Tänä vuonna tilanne saattaa olla toinen, sillä Voittajan viikkoa ei näy ainakaan Subin loppuvuoden ohjelmatiedoissa. Aikaisempina vuosina Voittajan viikko on esitetty reilu viikko Finaalin jälkeen.

Pian Finaalin jälkeen näytti jo varmalta, ettei Voittajan viikkoa tule tänä vuonna, sillä Iltalehden BB-toimittaja Tero Paloniemi julisti tämän BB-blogissaan jo heti Finaalia seuraavana tiistaina. Paloniemen blogimerkinnän oikeellisuus näytti vain vahvistuvan, kun Voittajan viikko ei näy Subin ohjelmatiedoissa, vaikka ne nyt julkaistu vuoden loppuun saakka. Toisaalta Subin BB-keskustelpalstalta voi bongata kuvan Tigerin BB-Finaalibileistä kuvan, jossa seinällä oli lappu "Ravintolassa kuvataan tänään tv-ohjelmaa".

Mitään faktaa ei kuitenkaan ole sen puolesta, että Voittajan viikko nähtäisiin tänä vuonna, eikä Sub ole sitä myöskään mainostanut mitenkään, eikä kanava ole vastannut palautelomakkeen kautta heille lähettämääni kysymykseen aiheesta. Näyttäisi siis siltä, että ohjelma jää esittämättä tänä vuonna. Myös koko BB:n tulevaisuus on vaakalaudalla ja viimeisin tieto on yhä marraskuulta, että Sub neuvottelee BB:n jatkosta. Mitään uutta siis mahdollisesta yhdeksännestä kaudesta ei ole siis kerrottavana.

Katso myös:
Tero Palomiehen BB-blogi (Iltalehti 4.12.2012)
Kuva Tigerin seinällä BB-Finaalibileissä (Inthecity.fi 2.12.2012)

Aikaisemmin sivustollamme:
Teija on Big Brother 2012 -voittaja! (2.12.2012)
Big Brotherin jatkoa ei vahvistettu Finaalissa (3.12.2012)
BB-Finaalissa ei rikottu katsojaennätyksiä (3.12.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.