Jenna on murhaaja - Joni, Jussi K. ja Joonas joutuvat Danin kanssa häätöäänestykseen

Asukkaat ovat selvittäneet murhamysteeriä BB-talossa keskiviikosta lähtien. Talk Show'ssa selvisi viikkotehtävän murhaaja ja ne asukkaat, jotka joutuivat häätöäänestykseen. Dani oli jo valmiiksi häätöäänestyksessä rangaistuksensa vuoksi.

Murhaajan uhrien, Jonin ja Jussi K:n, piti löytää murhaaja, joka joutuisi häätöäänestykseen, jos hän paljastuisi. Murhatutkimustensa perusteella murhaaja on Jonin ja Jussi K:n mielestä Joonas, mutta vastaus oli väärä. Oikea murhaaja oli Jenna. Tästä syystä häätöäänestykseen joutuivat Jonin ja Jussi K:n lisäksi Dani ja viaton Jussi.

Viikkotehtävässä Jonin ja Jussi K:n. Uhrien, eli Jonin ja Jussi K:n, piti arvata murhaaja omien päätelmiensä ja saamiensa vihjeiden perusteella. Lauantaina Joni ja Jussi K. pitivät viimeiset kuulustelut pääepäilyilleen, Armille, Jennalle ja Tuulikille. Tämän jälkeen uhreilla oli tunti aikaa pohtia murhaajaa kaikista talon asukkaista lukuun ottamatta heitä itseään, Dania ja Operaatio syysmyrskyn asukkaita.

Päätös oli vaikea, mutta ajan päätyttyä kaksikko ilmoitti veikkauksensa Big Brotherille päiväkirjahuoneessa. Joni ja Jussi K. viettivät viimeisen yön ja päivän ennen suoraa lähetystä tutkimushuoneessa, etteivät he paljastaisi arvaamaansa murhaajaa muille asukkaille. Vasta suorassa lähetyksessä uhrit palasivat muiden asukkaiden seuraan.

Häätöäänestys käynnistyi vasta suorassa lähetyksessä. Edes katsojat eivät olleet tietoisia oikeasta murhaajasta ennen Talk Show'ta. Katsojilta jopa pimitettiin pitkiä aikoja tutkimushuoneen tapahtumia 24/7:ssa lauantain ja sunnuntain aikana, etteivät uhrit paljastaisi vahingossa valintaansa katsojille. Tosin heillä ei ole ollut ilmeisesti paljon juteltavaakaan kahdestaan, mitä vähän tutkimushuoneesta on näytetty.

Jos uhrit Joni ja Jussi K. olisivat veikanneet murhaajan oikein, olisi häätöäänestyksessä ollut Danin lisäksi murhaaja Jenna.

Yksi häätöuhan alla olevista asukkaista häädetään käynnissä olevan Talk Show'n lopussa. Äänestysaikaa on tällä kertaa erittäin vähän - vielä vähemmän kuin viikko sitten - vain reilu tunti.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue lisää viikkotehtävän kulusta:
Murhamysteeri BB-talossa - Kuka on murhaaja? (23.10.2014)
Jonista tuli murhamysteerin ensimmäinen uhri (23.10.2014)
Murhaaja jatkoi pahantekoaan, Jussi K. on seuraava uhri (24.10.2014)
Uhrit pääsivät kuulustelemaan kolmea epäiltyä (25.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.