Joni häädettiin kahdeksantena BB-talosta

Big Brotherin lyhyt häätöäänestys käytiin sunnuntaina, joka päättyi yllätyspudotukseen. BB-talosta häädettiin kahdeksantena Joni, joka hävisi äänestyksessä Danille, Jussi K:lle ja Joonakselle.

Häätöäänestys käynnistyi vasta suorassa Talk Show -lähetyksessä, kun viikkotehtävän murhaaja paljastui. Murhaajan uhrit Joni ja Jussi K. tulivat tutkimuksissaan siihen tulokseen, että Joonas olisi murhaaja. Tutkimustulos oli kuitenkin väärä ja murhaaja olikin Jenna.

Tästä syystä häätöäänestykseen joutuivat rangaistuksena häätöuhan alla olleen Danin lisäksi Joni, Jussi K. ja viaton asukas Joonas. Tutkimushuoneessa lauantai-illasta asti asuneet Joni ja Jussi K. eivät suoran lähetyksen alussa saaneet paljastaa epäilemäänsä murhaajaa, kun he palasivat talon puolelle muiden joukkoon.

Epäillyn nimi paljastettiin kirjekuoressa juontaja Mari Sainion annettua lupa. Kirjekuoressa oli lappu, jossa luki Joonaksen nimi. Tämän jälkeen Mari pyysi syyllistä nousemaan esiin ja tämä olikin Jenna. Joni ja Jussi K. olivat aivan puulla päähän lyötyjä ja muutkin asukkaat olivat ihmeissään. Myös Jennan rakas Dani oli todella yllättynyt Jennan "syyllisyydestä".

Asiaa käytiin läpi pitkin suoraa lähetystä. Lähetyksen loppupuolella Mari tenttasi vielä uhreja, kuinka he eivät tajunneet Jennan olevan murhaaja, vaikka Joni ja Jussi K. pääsivät jopa kuulustelemaan Jennaa. Miehiä ei edes auttanut apuna ollut sykemittari, joka näytti Jennalle tuplasti isompia lukemia kuin kuulusteluissa hänen kanssaan olleille Armille ja Tuulikille.

Häätöäänestys oli lyhyt ja intensiivinen, sillä äänestysaikaa oli vain noin tunti. Äänestysajan loputtua asukkaat odottivat sohvilla tulosta. Tuloksena saatiin todellinen yllätys, kun Joni häädettiin talosta hänen saatuaan 24,29 % annetuista äänistä. Jonin häätö oli kova paikka etenkin Annalle, joka puhkesi lohduttomaan itkuun Jonin poistuttua häätöovesta.

Ensimmäiset hetket Jonin häädön jälkeen olivat Annalle todella vaikeita ja monet asukkaat kävivätkin naista lohduttamassa. Vaikka pettymys oli kova Jonin putoamisesta, oli hän iloinen muiden selviytyneiden puolesta ja onnitteli heitä. Muiden asukkaiden reaktio ei ollut niin vahva, mutta Jussi K. muisti, että Joni oli sanonut tippuvansa BB-talosta yhdeksännellä viikolla.

Studiossa Joni muisti oman ennusteensa, jonka hän oli tehnyt toisella viikolla. Marin haastattelussa Joni valitteli, että hänellä oli välillä todella tylsää talossa ja BB-kokemus oli puoliksi pettymys. Joni puhui etenkin viime viikolla, että haluaisi mielummin pois, jos talossa on tylsää. Lähimmäksi asukkaaksi talossa Joni nimesi Nimon.

Jonin häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Lue myös:
Joni häädettiin talosta (BB-nettisivut)
Operaatio syysmyrsky päättyi - Andte, Jonathan ja Pertti palasivat BB-taloon

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.