Operaatio syysmyrskyn rikkeiden laskenta lopetettu - paluu taloon Talk Show'ssa

Operaatio syysmyrsky on loppusuoralla. Rikkeiden laskenta on lopetettu ja asukkaat palaavat BB-taloon suorassa lähetyksessä.

Andte, Jonathan ja Pertti ovat olleet tiistai-illasta lähtien tehtäväalueella suorittamassa Operaatio syysmyrskyä. Nyt asukkaiden urakka alkaa olla takanapäin, sillä he palaavat BB-taloon illan Talk Show'ssa. Big Brother on jo nyt lopettanut asukkaiden rikkeiden laskemisen, mutta asukkaille tätä ei ole vielä kerrottu.

Operaatio syysmyrskyssä asukkaat sitoutuivat noudattamaan sääntöjä ja tekemään tehtävät säntillisesti. Yhdestä sääntörikkeestä seurasi varoitus, toisesta joutui häätöäänestykseen ja kolmannesta poistettaisiin talosta. Syysmyrskyn asukkaille varoitus tuli Pertille ja Jonathanille, mutta Andten riketili pysyi puhtaana. Tämä tarkoittaa sitä, että Andte, Jonathan ja Pertti saivat kahden viikon koskemattomuuden nimeämisiin.

Asukkaat Operaatio syysmyrskystä palaavat taloon siis Talk Show'ssa. Illan suorassa lähetyksessä ratkeaa myös viikkotehtävän murhaaja ja ne asukkaat, jotka joutuvat häätöäänestykseen. Suoran lähetyksen lopussa BB-talosta häädetään yksi asukas.

Big Brother Talk Show tänään Subilla kello 21:00-22:30!

Big Brother tiedottaa: Operaatio Syysmyrskyn myrskyrintama väistyy (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.