Operaatio syysmyrsky päättyi - Andte, Jonathan ja Pertti palasivat BB-taloon

Rankka, kuuden päivän ajalle sijoittunut Operaatio syysmyrsky, saatiin päätökseen sunnuntaina. Tehtäväalueen kolmikko saapui Talk Show'n aikana BB-taloon ja ansaitsi itselleen koskemattomuuden.

Andte, Jonathan ja Pertti olivat suorittamassa Operaatio syysmyrskyä tehtäväalueella ansaitaakseen kahden viikon koskemattomuuden. Mieskolmikon lisäksi syysmyrskyyn lähti myös Tuulikki, mutta Big Brother keskeytti hänen suorituksensa terveydellisiin syihin vedoten ja Tuulikki sai palata takaisin BB-taloon jo keskiviikkona.

Sunnuntaina Big Brother pisti vielä Andten, Jonathanin ja Pertin koville ja kurmuutti tehtävillä kolmikkoa, jotta nämä sortuisivat sääntörikkeisiin. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, vaan asukkaat saivat suoritettua puusavotan ja vedenkantotehtävän kunnialla läpi. Asukkaat eivät kuitenkaan tietäneet, milloin he pääsevät takaisin taloon.

Suoran lähetyksen alkaessa Andte, Jonathan ja Pertti istuivat vielä penkillä tehtäväalueella. Lähetyksen puolivälissä he saivat kuitenkin iloisia uutisia juontaja Mari Sainiolta, että he voivat palata taloon. Alkuhämmennyksen jälkeen miehet ryntäsivät pihan puolelle ja muut talon asukkaat olivat ryytyneitä miehiä vastassa.

Halailujen jälkeen tehtäväalueen kolmikko kokoontui muiden asukkaiden kanssa sohvalta. Mari kysyi kolmikolta pahinta kokemusta. Pertin mielestä se oli kylmä ensimmäinen yö ja Jonathanilla hänen saamansa sääntörikkomus. Andte ei enää muistanut tehtäväalueelta mitään, kun hän oli päässyt sisälle "hotelliin".

Ilouutiset Operaatio syysmyrskyyn osallistuneille jatkuivat heti perään, kun Mari kertoi asukkaille, että Andten, Jonathan ja Pertti ovat ansainneet kahden viikon koskemattomuuden nimeämisissä. Ensimmäinen viikko koski tätä viikkoa ja toinen viikko ensi viikkoa. Andtea, Jonathania ja Perttiä ei siis saa nimetä ensi viikon häätöäänestykseen.

Suoran lähetyksen päätyttyä alkoi syysmyrskystä palautuneiden paluu BB-arkeen häädön jälkihuumassa. Samaan aikaan, kun Tuulikki alkoi väsätä syysmyrskyläisille ruokaa, toimitti Big Brother asukkaille tavaransa.

Syysmyrskyläisten saatua tavaransa, Andte, Jonathan ja Pertti laskivat syysmyrsky-lippunsa ja lausuivat vielä kerran prinsiippinsä ja oodin tikkareille. Seremonian päätteeksi Big Brother soitti vielä saman kappaleen, jonka he kuulivat Operaatio syysmyrskyyn lähtiessä ja asukkaat vihelsivät sitä tehtäväalueella kuluneella viikolla.

Jälleennäkemisen riemu oli päällimmäisenä syysmyrsky-asukkaiden palattua taloon. Big Brother palkitsi vielä asukkaita saunalla ja saunajuomalla.

Joni häädettiin kahdeksantena BB-talosta

Lue Operaatio syysmyrskyn kulusta sivustoltamme:
Operaatio syysmyrsky alkoi tehtäväalueella, talossa grillibileet (21.10.2014)
Tuulikki palasi taloon tehtäväalueelta, Pertille ensimmäinen varoitus (22.10.2014)
Kylmyys koettelee tehtäväalueella, tylsyys BB-talossa (22.10.2014)
Sahurit joutuivat töihin syysmyrskyssä (23.10.2014)
Jonathan hankki ensimmäisen varoituksen - panokset kovenivat syysmyrskyssä (24.10.2014)
Tiedusteluporo saapui tehtäväalueelle (26.10.2014)
Klapintekoa sunnuntain ratoksi Operaatio syysmyrskyssä (26.10.2014)
Operaatio syysmyrskyn rikkeiden laskenta lopetettu - paluu taloon Talk Show'ssa (26.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.