Karsintaa Finaaliviikolle, rangaistuksia luvassa

Big Brotherin viimeistä edellinen viikko on käynnissä. Tällä viikolla karsitaan asukkaita Finaaliin ja rangaistuksia ropisee.

BB-talossa on vielä runsaasti asukkaita, peräti 11. Kautta on jäljellä kuitenkin enää - tämä päivä mukaan lukien - 12 päivää. Tuo tietää ainakin sitä, että asukkaista on kova karsinta viimeiselle viikolle.

Tällä viikolla kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä, mutta asukkaat eivät tätä tiedä. Big Brother järjestää tällä viikolla valenimeämiset, joissa asukkaat luulevat nimeävänsä toisiaan häätöäänestykseen, mutta tämä ei siis pidä paikkaansa.

Seuraavat asukkaat häädetään BB-talosta ensi sunnuntaina, mutta se ei ole tiedossa, kuinka monta asukasta tulevana sunnuntaina lähtee talosta. Mari Sainio paljasti sunnuntain Talk Show'ssa, että häädettävien asukkaiden määrä selviää maanantain BB Extrassa.

Big Brother pyysi katsojilta ilmiantovinkkejä asukkaiden sääntörikkeistä viime viikolla ja rangaistusehdotuksia. Tällä viikolla Big Brother alkaa rankaisemaan asukkaita ja sääntörikkeet ja sääntöjen rikkojat selviävät alkaneen viikon aikana.

Big Brother 2014 Finaali on 14. marraskuuta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.