Sunnuntaina BB-talosta häädetään kolme asukasta - kaikki asukkaat häätöäänestykseen

BB-talossa alkaa iso luuta lakaista, kun kaksi viimeistä viikkoa on jäljellä. Tulevana sunnuntaina BB-talosta häädetään kolme asukasta kaikkien asukkaiden ollessa häätöäänestyksessä.

Viimeisten kahden viikon aikana peli kovenee asukkaiden keskuudessa, kun rauhallinen häätötahti kiihtyy. Tähän asti asukkaita on häädetty yksi viikkoa kohden, mutta 11. viikolla BB-talosta häädetään kolme asukasta sunnuntain Talk Show'ssa.

Big Brother laittoi viimeistä edellisellä viikolla kaikki asukkaat häätöäänestykseen, mutta tätä ei ole kerrottu asukkaille. Asukkaat kävivät maanantaina nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen, mutta oikeasti näillä ei ole mitään merkitystä, sillä kyseessä olivat valenimeämiset.

Vaikka sunnuntaina häädetään kolme asukasta, menee Finaaliviikolle peräti kahdeksan asukasta. Määrä on uskomaton Finaaliin, joka on ensi viikon perjantaina. Finaalilähetys Subilla 14. marraskuuta on peräti 2,5-tuntinen, joten siinä ehtii tehdä useamman häädön. Useimmiten BB-Finaalissa on ollut neljä asukasta, mutta tällä kertaa Finaalissa on varmasti tätä enemmän asukkaita.

Big Brother Talk Show Subilla sunnuntaina 9. marraskuuta kello 21:00-22:30
Big Brother 2014 Finaali Subilla perjantaina 14. marraskuuta kello 21:00-23:30

Lue myös:
Äänestysohjeet BB-nettisivuilla
Karsintaa Finaaliviikolle, rangaistuksia luvassa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.