Dani häädettiin yhdeksäntenä BB-talosta

Tämän kauden ensimmäinen kaksinkamppailuna käyty häätöäänestys päättyi sunnuntaina. Häätöäänestyksessä BB-talosta tuli häädetyksi Dani, joka hävisi vastustajalleen Tuijalle.

Perjantaina käynnistyneeseen häätöäänestykseen joutuivat ainoastaan Tuija ja Dani, koska he paljastuivat viikkotehtävän murhaajiksi. Dani joutui maksamaan kovan hinnan Tuijan jäämisestä kiinni, sillä mies joutui häädetyksi BB-talosta. Dani keräsi äänestyksessä 42,79 % annetuista äänistä, joilla hän hävisi Tuijalle, jonka ääniosuus oli 57,21 %.

Häätöäänestykseen joutuneet asukkaat määräytyivät pelkästään viikkotehtävän perusteella, jossa murhaajien uhrit Anna ja Jenna joutuivat tutkimaan, ketkä "murhasivat" heidät. Anna ja Jenna onnistuivat ratkaisemaan murhamysteerin, jossa heidän piti veikata, kuka on toinen murhaajista. Veikkaus osui oikeaan, kun tutkimusten päätteeksi uhrit sanoivat murhaajan olevan Tuija. Toisen murhaajan paljastuessa molemmat murhaajat joutuivat häätöäänestykseen ja uhrit olivat turvassa häädöltä.

Viikonlopun aikana asukkaat spekuloivat, että häätöäänestyksessä ei voi olla pelkästään kahta asukasta. Asukkaat uskoivat, että häätöuhan alle joutuu muitakin asukkaita esimerkiksi sääntörikkeiden vuoksi. Tällä viikolla häädöltä olivat suojassa Operaatio syysmyrskyn suorittaneet Andte, Jonathan ja Pertti sekä sädekehän viattomuuden enkeliltä päähänsä ottanut Armi.

Häädön hetkellä Dani oli sillä mielellä, ettei hänen nimensä kuuluessa tarvitse tehdä mitään erikoista. Kun Danin nimi lopulta kuului kaiuttimista, kehoitti Dani tsemppaamaan muita asukkaita. Jenna puhkesi lohduttomiin kyyneliin hänen rakkaansa poistumisesta talosta ja Jonathan otti naisen halauksiinsa. Samaan aikaan taustalla asukkaat onnittelivat myös häädöltä selvinnyttä Tuijaa.

Tilanne rauhoittui pian suoran lähetyksen jälkeen, eikä Jenna ollut enää niin huonona. Jenna kuitenkin vetäytyi omiin oloihinsa ja nainen meni aikaisin nukkumaan. Anna harmitteli hieman myöhemmin, että Jenna oli ottanut Danin lähdön niin raskaasti.

Studioon saapunut häädetyllä Danilla oli huono fiilis häädöstään, pettymys Danilla oli "sata". Dani oli ollut aluksi sitä mieltä, että hän lähtisi talosta, mutta oli sitten kääntynyt Tuijan kannalle. Suhteestaan Jennan kanssa Dani totesi, että jatkosta on vaikea sanoa, mutta hän välittää Jennasta. Ihastumisen aste on enemmän kuin vähän, sanoi Dani Mari Sainion haastattelussa.

Danin häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta, kun tämän vuoden Big Brotheria on jäljellä enää 12 päivää.

Dani häädettiin talosta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.