Laiskana lauantaina näyteikkunamalleina

Lauantain päivätehtävänä asukkaat saivat olla hetken näyteikkunamalleina. Tehtävä toi edes hieman tapahtumia tylsään krapulapäivään.

Asukkaat olivat lauantaina lähinnä toipuneet perjantain Halloween-juhlista, joissa osa asukkaista oli juhlineet aamun pikkutunneille saakka. Päivä sujui pitkälti makoillessa, osa asukkaista kärsi krapulasta, osa oli muuten vain väsyneitä.

Lauantain päivätehtävässä asukkaiden tehtävänä oli toimia näyteikkunamalleina. Big Brother oli toimittanut taloon näyteikkunalavan ja roolivaatteita. Asukkaiden oli jakauduttava kolmeen ryhmään, jolla kullakin oli oma teemansa, jonka mukainen näyteikkuna piti tehdä.

Teemat olivat piknik puistossa, rennosti rannalla ja yö merellä. Nelihenkiset ryhmät saivat teemaan henkeen sopivat vaatteet, joita he pystyivät täydentämään omilla vaatteillaan. Jokaisen ryhmän piti olla "näyteikkunassa" paikoillaan Big Brotherin soittaman musiikin ajan. Jos asukkaat onnistuisivat tehtävässä, asukkaat saisivat muotipalkinnon.

Tehtävän tulosta odotellessa Jonathan alkoi nälviä muita Armin kanssa asukkaiden heilumisesta tehtävän aikana. Kaksikko löysi virheitä muiden paitsi oman ryhmänsä suorituksesta. Anna pisti väitteistä omasta liikkumisesta Jonathanille vastaan, sillä hän ei omasta mielestään ollut liikkunut tehtävän aikana.

Asukkaiden suorituksissa oli pientä huojumista nähtiin siellä täällä, mutta Big Brother ei nähnyt suuria virheitä suorituksessa. Asukkaat ansaitsivat tehtävästä siis palkinnon, joka oli jokaiselle asukkaalle nimikoidut kengät. Palkinnot otettiin iloisina vastaan, vaikka Tuulikin jalkaan sopivia kenkiä ei ilmeisesti löytynyt.

Illalla Big Brother hemmotteli vielä asukkaita pizzalla ja saunalla lauantai-illan rentoutukseksi.

Lue tehtävänannot BB-nettisivuilta:
Mallikasta lauantaita
Mallikasta lauantaita – tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.